Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Листопада, 2023 р., 10:38
Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
20 Листопада, 2023 р., 08:14
Бажаємо нашій колезі міцного здоров`я,  нескінченної життєвої наснаги та успіхів на депутатській ниві. Хай доля дарує багато радісних і щасливих подій та незабутніх вражень під мирним небом України!
19 Листопада, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам квітучого здоров’я та родинного добробуту. Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і гарний настрій під мирним небом України.
15 Листопада, 2023 р., 16:25
Голова районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь у нараді, проведення якої, зважаючі на актуальність питань, ініційовано народним депутатом України Олександром Пасічним. На нараді також були присутні народний депутат України Ігор Копитін, очільник обласної ради Антон Табунщик, керівництво Миколаївської районної військової адміністрації та депутати районної ради Олександр Балакін, Яна Димитрієва, Сергій Моторний.
14 Листопада, 2023 р., 14:37
Долучитись до тестування може будь-яка громада, обласна та міська адміністрація, державне підприємство, установа чи організація, подавши заявку за посиланням:https://bit.ly/DREAM_form 
14 Листопада, 2023 р., 08:00
В цей день прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров`я і щасливих буднів! Хай Ваше життя було насичене радісними подіями,  приємними клопотами та плідними справами!
09 Листопада, 2023 р., 13:50
Голова районної ради Ганна Коверзнєва у форматі онлайн взяла участь в   зустрічі з членами Української асоціації районних та обласних рад. В межах заходу обговорили питання відновлення конституційних повноважень та фінансування районних рад, затвердження місцевих бюджетів на наступний рік. Підіймалось, також, питання термінів декларування депутатів місцевих рад, які на даний час є мобілізованими на військову службу.
06 Листопада, 2023 р., 15:38
Голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з депутатом районної ради Олександром Балакіним відвідали Куцурубську сільську громаду, жителі якої чи не щодня від початку війни відчувають на собі усю жорстокість ворожої агресії. За підтримки громадської організації «Десяте квітня» вони передали 50 коробок з памперсами для діточок від одного року життя, родинам які мешкають  в с.Куцуруб.
03 Листопада, 2023 р., 08:21
Бажаємо Вам, пане Дмитре, міцного здоров’я, безмежного людського щастя, родинного добробуту, успіху в починаннях, твердості у виконанні намічених цілей та мирного неба України.
01 Листопада, 2023 р., 08:36
Батьки або люди, які їх замінюють (опікуни чи піклувальники), зобов’язані піклуватися про дітей: виховувати їх, дбати про їхнє здоров’я, фізичний та духовний розвиток, захищати їхні права. Та що робити, якщо батьки ухиляються від своїх батьківських обов’язків, порушуючи в такий спосіб права дитини?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь