Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 08:54
Сьогодні минають 38-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС -   найбільшої в історії катастрофи в ядерній енергетиці. Вона змінила радіаційну обстановку на земній кулі, стала серйозним екологічним викликом, вплинула на долі і здоров’я мільйонів людей. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків цієї страшної аварії перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їхню самопожертву. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки, шануємо всіх ліквідаторів за їх мужність та схиляємо голови, пам’ятаючи про тих, хто загинув заради життя!
23 Квітня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, шановна колего, міцного здоров’я, весняного настрою, кипучої енергії та наснаги, родинного добробуту та мирного неба України!
16 Квітня, 2024 р., 14:11
Голова районної ради Ганна Коверзнєва долучилася в онлайн форматі до публічних консультацій, які проводять Комітет держвлади, місцевого самоврядування, регрозвитку та містобудування, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з ВГО «Інститут Республіка», за участю ветеранів, молоді, ВПО, громадян, які стоять у черзі на отримання житла, керівників ОСББ,  народних депутатів України, науковці та експертів з питань житлової політики, представників органів та асоціацій місцевого самоврядування, фінансових установ.
15 Квітня, 2024 р., 08:00
Шановний колего,  прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров’я і щасливих буднів! Нехай Ваше життя було насичене радісними подіями, наповненим яскравими зустрічами, приємними клопотами та плідними справами!
11 Квітня, 2024 р., 15:16
В рамках підготовки до Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України голова районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь в засіданнях комісії «Добре врядування». Комісія  активно працювала над пріоритетними питаннями, а саме:
29 Березня, 2024 р., 15:00
Голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з колегами з Донецької, Вінницької, Полтавської, Сумської, Харківської, Чернігівської областей взяла участь в  дводенному тренінгу «Публічні закупівлі: новації та особливості проведення під час воєнного стану», який проходив в м.Полтава. Захід організований в рамках Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції. Під час лекцій та практичних занять учасники розглянули основні напрямки стосовно планування закупівель, їх особливостей, оскарження процедури, укладенню договорів. Особливу увага була приділена державному фінансовому контролю та відповідальності за порушення в сфері публічних закупівель.
29 Березня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пані Яно, квітучого здоров’я, енергійності, стійкості духу, натхнення, реалізації нових плані та ідей. Хай успіх завжди буде на Вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат!
26 Березня, 2024 р., 08:01
Бажаємо вам, шановні колеги,  міцного здоров’я,  родинного добробуту,  успіху в усіх починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, щасливого повсякдення та мирного неба України!
26 Березня, 2024 р., 08:00
Наказом Мінреінтеграції від 8 березня 2024 року № 65 (https://minre.gov.ua/.../pro-zatverdzhennya-zmin-do.../ ) внесено зміни до Переліку територій (https://minre.gov.ua/.../8_perelik_nakaz_65_vid_08...), на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією. Вказаний Перелік був затверджений у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Зміни до нього вносяться за погодженням із Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.
21 Березня, 2024 р., 11:20
      Під головуванням  голови районної ради Ганни Коверзнєвої відбулося засідання сімнадцятої  сесії районної ради  восьмого скликання у форматі відеоконференції. В роботі сесії взяв участь заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Владислав Яклюшин . На порядок денний засідання було винесено вісімнадцять питань, по п’ятнадцяти з яких прийнято відповідні рішення. Зокрема, визнано повноваження депутатки Миколаївської районної ради восьмого скликання від  МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПРОПОЗИЦІЯ» у територіальному виборчому окрузі № 2» Сторубльовцевої Марії Сергіївни.   Також депутати заслухали інформації керівника Миколаївської окружної прокуратури Костянтина Щербака та  заступника начальника Миколаївського районного    управління поліції ГУНП в Миколаївській області з превентивної діяльності Володимира Москалюка про роботу кожного з відомств за 2023 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь