Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Олександре, міцного здоров`я,  кипучої енергії  та натхнення на добрі справи! Нехай доля радує своєю прихильністю, життя повниться щасливими та радісними подіями, а в родині завжди панують достаток та злагода під мирним небом України.
15 Липня, 2024 р., 08:00
 В цьому році   День Української Державності ми відзначаємо  15 липня у звʼязку із переходом на новоюліанський календар. Багата історія України напряму повʼязана з Володимиром Великим, який 988 року охрестив Русь і тим самим долучив її до європейської цивілізації. З тих часів і до сьогодення ми, народ України, творимо історію нашої незалежної держави, відстоюємо наші права, свободу, територію, робимо все, що в наших силах для розвитку і процвітання нашої країни.
08 Липня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пані Валентино, міцного здоров’я та витримки. Хай Божа ласка не обходить стороною Ваш дім, хай любов та турбота рідних людей додають наснаги, душевного спокою та гарного настрою.
07 Липня, 2024 р., 08:00
 Зичимо Вам, колего, міцного здоров’я, щасливих буднів, родинного добробуту, бадьорості духу, сил і наснаги під мирним небом України. 
05 Липня, 2024 р., 08:40
Компанія пропонує безкоштовний переїзд чи перевезення речей УБД та ВПО. Для оформлення заявки на допомогу достатньо заповнити форму на сайті компанії. Вся програма абсолютно БЕЗКОШТОВНА. Компанія  не бере ніяких коштів з ветеранів та переселенців. Цей проєкт дасть змогу людям, які були змушені залишити домівку внаслідок російської агресії, безкоштовно скористатись послугою вантажного таксі й перевезти цінні речі, або переїхати в безпечне місце. Компанія Грузар працює в Україні з 2012 року. Допомагає з 2024 року громадянам, які постраждали від російського вторгнення в Україну. Активно співпрацюємо з громадськими організаціями та ЗСУ. Упродовж двох місяців  компанія зобов’язується надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб  сімей ВПО та УБД, які постраждали від російської агресії.
04 Липня, 2024 р., 12:34
Заступник голови районної ради Андрій Добровольський взяв участь в урочистих заходах з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України, які відбулися у Миколаївському районному управлінні поліції  ГУНП в Миколаївській області. Вітаючи особовий склад Андрій Добровольський зазначив, що професійна діяльність поліцейських належить до когорти складних професій, що висуває високі вимоги до працівників правоохоронних органів, оскільки, доволі часто, від прийнятих ними рішень залежить доля багатьох людей. Побажав усім міцного здоров’я, мужності та витривалості, родинного добробуту, злагоди та якнайшвидшої перемоги над ворогом. 
01 Липня, 2024 р., 11:44
Шановна Людмило Іванівно! Щиро та сердечно вітаємо Вас  з цією датою! Ваш життєвий шлях сповнений величезним досвідом та багаторічним професійним надбанням, які заслуговують на беззаперечну повагу та пошану.  Ви – невичерпне джерело мудрих  порад та добрих слів, завжди готові відгукнутися та прийти на допомогу. Ця якість особливо цінується виборцями, яких Ваша свідома громадянська позиція та відповідальність ніколи не лишають поза увагою. Залишайтеся  такою  ж активною, цілеспрямованою та завзятою. Нехай доля випромінює яскраве світло  щастя та любові, а життя складається з яскравих спогадів, захопливих подій, нових  ідей та планів, які успішно реалізовуватимуться.
28 Червня, 2024 р., 11:00
Сьогодні ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України, котра стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства.  Наша боротьба проти ворога триває. Даючи відсіч агресору, ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція і на яких грунтується сучасна правова держава та життя, права і свободи її громадян.
26 Червня, 2024 р., 15:57
       Заступник голови районної ради Андрій Добровольський взяв участь у чемпіонаті ГО «Миколаївська ОО ТСО України» зі стрільби з пневматичної зброї, шахів, шашок, який відбувся в селищі Весняному Веснянської територіальної громади. Захід приурочений  до Дня Конституції України. Серед учасників були діти, ветерани російсько-української війни та всі охочі  жителі громади. Андрій Добровольський долучився до привітань учасників змагань, які лунали від голови Миколаївської обласної ради Антона Табунщика, депутата обласної ради Ігоря Мухарського, голів Веснянської та Ольшанської громад Леоніда Мухарського та Тетяни Щербини. Побажав не сумніватися в своїх силах, не втрачати впевненість і цілеспрямованість та здобути заслужену перемогу. А також разом з помічником народного депутата України Олександра Пасічного Ігорем Кликовим взяв участь у змаганнях.
23 Червня, 2024 р., 08:00
Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань та функцій держави є вкрай відповідальною справою, яка потребує беззаперечної професійної компетентності,  принциповості, рішучих та виважених дій. Особливо зараз, коли в країні війна і кожен день гинуть та страждають мирні українці. Шановні державні службовці! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь