Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 14:17
Голова районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь в Конгресових слуханнях, на яких обговорювався проєкт Національного плану з енергетики та клімату - стратегічний документ, спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України. Організатори заходу – Офіс Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Міністерство економіки України. У форматі онлайн-конференції до заходу долучилися понад 1000 представників органів місцевого самоврядування всіх рівнів з усієї України, а також їх асоціацій.
11 Березня, 2024 р., 11:18
На запрошення голови Березанської громади Валерія Хоміцького голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з народним депутатом України Олександром Пасічним, заступником начальника Миколаївської ОВА Олександром Трайтлі, очільником Миколаївської обласної ради Антоном Табунщиком, начальником Миколаївської РВА Максимом Кашубою і його заступником Рамілем Агабековим,  депутатом обласної ради Володимиром Погадаєвим, депутаткою районної ради Антоніною Погадаєвою та помічником народного депутата України Олександра Пасічного Ігорем Кликовим відвідали відремонтоване протирадіаційне укриття  в одному з опорних навчальних закладів. Дане укриття розраховане на 600 осіб і має все необхідне для продовження навчального процесу під час повітряної тривоги. На базі цього  закладу благодійниками SavED створений дитячий освітній центр «Вулик».
08 Березня, 2024 р., 09:00
Дорогі жінки! Щиро вітаємо вас  зі святом весни, краси і любові! Нехай кожна мить життя приносить вам тепло, затишок та найприємніші сюрпризи. Хай любов та турбота коханих підживлюють вашу красу та чарівність, а весняна атмосфера додає  енергії, життєрадісності, успішності та впевненості у власних силах.  Нехай збуваються усі ваші найзаповітніші мрії, а наша Перемога принесе довгоочікуваний спокій, поверне найдорожчих людей та щасливі посмішки на ваші обличчя!
06 Березня, 2024 р., 15:03
 Відбулися засідання постійних комісій районної ради, під час яких розглянуто проєкт порядку денного сімнадцятої сесії районної ради. Зокрема, заслухано звіти про діяльність комунальних підприємств Миколаївської районної ради «Миколаївська районна стоматологічна поліклініка», «Житлово-комунальне підприємство Миколаївського району» у 2023 році, звіт голови Миколаївської районної ради про діяльність у 2023 році, звіти про виконання районного бюджету Миколаївського району та резервного фонду за 2021, 2022, 2023 роки.   Погоджено до розгляду затвердження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць селища Капустине та селища Зайчівське в межах території Мішково-Погорілівської територіальної громади, села Гур’ївка  Костянтинівської сільської ради, селища Радісний Сад Радсадівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.
04 Березня, 2024 р., 15:44
Голова районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь в тренінгу TONE FROM THE TOP: ефективний антикорупційний менеджмент в організації, який проходить в м. Одеса. Захід організовано за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Швеції.
01 Березня, 2024 р., 15:44
Миколаївська районна рада продовжує реалізацію започаткованих спільно з громадськими та волонтерськими організаціями, благодійними фондами проєктів, які передбачають надання різнопланової гуманітарної допомоги для мешканців району. Так, завдяки співпраці з громадською організацією «Спілка підприємців Самбора» (керівник Ярослав Стародуб) вдалося забезпечити частину громадян літнього віку, які втратили можливість пересуватися, памперсами та іншими гігієнічними засобами, здатними зробити комфортнішим стан хворого. Небайдужість – це головне, що сьогодні допомагає нам вистояти і підтримувати одне одного. Дякуємо нашим благодійникам за добрі справи, які не залишаються непоміченими.
01 Березня, 2024 р., 10:39
Щиро вітаємо нашого колегу! Бажаємо Вам міцного здоров`я, родинного щастя та добробуту, наснаги та натхнення для переконливих успіхів і здобутків у професійній та громадській діяльності.
28 Лютого, 2024 р., 15:37
В рамках започаткованого спільно з громадською організацією  «10 квітня» проєкту по забезпеченню ємностями для питної води громад району Чорноморська сільська громада отримала 4 ємності для зберігання питної води об’ємом 0,5 м3. Дякуємо за співпрацю та продовжуємо працювати в цьому напрямку.
24 Лютого, 2024 р., 08:00
Вже два довгих зимових роки  триває ця жорстока, кривава, безглузда війна, кожен день якої переповнений страхом, люттю, біллю, розпачем, ненавистю без каяття, втратами, руйнуваннями, розтрощеними містами і селами, загибеллю великої кількості людей. У той самий час ми-українці стали сильнішими, витривалішими, єдиною нацією, яка за один день здобула свою національну свідомість, як ніколи раніше. Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр рідної землі. Вшануємо хвилиною мовчання кожного, хто поклав своє життя за свободу і волю українського народу. Вічна шана і вічна слава нашим захисникам і захисницям!
21 Лютого, 2024 р., 15:26
Продовжується  реалізація  проєкту по забезпеченню ємностями для питної води громад району. Сьогодні в рамках такої допомоги  Степівська громада отримала 4 ємності для зберігання питної води об’ємом 0,5 м3. Дякуємо за співпрацю громадській організації «10 квітня» та продовжуємо працювати в цьому напрямку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь