Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Грудня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Владиславе, міцного здоров’я, доброї вдачі, життєвого оптимізму, родинного благополуччя, а невичерпна енергія буде вірним супутником на шляху до нових звершень.
16 Грудня, 2023 р., 08:00
 Зичимо Вам, колего, міцного здоров’я, щасливих буднів, родинного добробуту, бадьорості духу, сил і наснаги під мирним небом України.
13 Грудня, 2023 р., 14:56
З новими сервісами в мобільному застосунку «Моя податкова»  в рамках робочої наради у голови районної ради Ганни Коверзнєвої ознайомила начальник Миколаївської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Олена  Петровська. Вона зазначила, що на сьогодні понад 43 тис. користувачів мобільного застосунку «Моя податкова» мають можливість просто та швидко:
12 Грудня, 2023 р., 15:19
Сьогодні разом з помічником народного депутата Олександра Пасічного  Ігорем Кликовим на запрошення селищного голови Валерія Хоміцького побували на відкритті модульної лікарні в  Березанській територіальній громаді. Ця лікарня – діагностичний центр, оснащений сучасним обладнанням для виконання різних медичних завдань. Саме приміщення медичного закладу складається з окремих процедурних кабінетів для 18 лікарів та медичного персоналу. Для підтримки роботи закладу в будь-яких умовах, була встановлена система аварійного живлення, яка зможе забезпечити до 12 годин автономної роботи.Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам з Німеччини GIZ Ukraine за реалізацію такого надважливого проєкту на території Миколаївського району та вітаємо мешканців Березанської громади з цією подією.
12 Грудня, 2023 р., 14:00
Продовжується робота з попереднього розгляду питань порядку денного чергової сесії районної ради.  Проведено засідання постійних комісій районної ради з питань прав і свобод людини, законності, правопорядку, гласності, антикорупційної та регуляторної політики, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань власності, розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства, з питань економічної та інвестиційної політики, бюджету, фінансів,      регіонального та соціально-економічного розвитку.  Депутати детально розглянули запропоновані матеріали та проєкти рішень. Зважаючи на відсутність представників Веснянської громади, які запрошувались на засіння комісій, рекомендували голові районної ради Ганні Коверзнєвій зняти з порядку денного шістнадцятої сесії районної ради питання стосовно затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці селища Весняне Веснянської сільської  ради Миколаївського району Миколаївської області.  
10 Грудня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам, пані Ларисо, квітучого здоров`я, родинного добробуту, нескінченної життєвої наснаги та успіхів на депутатській ниві. Хай доля дарує багато радісних і щасливих подій та незабутніх вражень під мирним небом України!
09 Грудня, 2023 р., 08:05
Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту під мирним  небом України. Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання! Нехай кожен Ваш день буде значущим, яскравим та результативним.
09 Грудня, 2023 р., 08:00
Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих досягнень, родинного щастя та злагоди під мирним небом України. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача завжди супроводжує у відповідальних та важливих справах.
08 Грудня, 2023 р., 14:51
Відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань промислової політики, транспортної інфраструктури, енергетики та енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів та з питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури, спорту, туризму, екологічної політики та охорони навколишнього середовища. Депутати розглянули питання проєкту порядку денного шістнадцятої сесії районної ради та погодили їх до розгляду на пленарному засіданні.
08 Грудня, 2023 р., 08:34
Бажаємо Вам, пане Миколо, міцного здоров`я, родинного щастя та добробуту, наснаги та натхнення для переконливих успіхів і здобутків у професійній діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь