Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2023 р., 08:33
Бажаємо Вам, пане Єгоре, козацького здоров`я , енергійності, стійкості духу, натхнення, реалізації планів і нових ідей,  Божого захисту та родинного добробуту під мирним небом України!
31 Жовтня, 2023 р., 12:50
Голова районної ради Ганна Коверзнєва спільно з депутатом районної ради Олександром Балакіним за підтримки громадської організації «Десяте квітня» передали пологовому відділенню КНП «Багатопрофільна лікарня Веснянської, Радсадівської сільських рад Миколаївського району Миколаївської області»  гуманітарну допомогу у вигляді памперсів для немовлят перших місяців життя.
30 Жовтня, 2023 р., 11:53
Надзвичайно гострою залишається проблема забезпечення питною водою  населення Миколаївського району. Це одне з невідкладних  питань, до вирішення якого долучається Миколаївська районна рада. Завдяки співпраці голови районної ради Ганни Коверзнєвої з громадською організацією «Десяте квітня» вдалося отримати та передати на потреби Очаківської громади  для створення додаткових запасів питної води  ємності об’ємом 1,5 м3.
30 Жовтня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам міцного здоров'я, щасливих буднів, наповнених оптимізмом та успіхами у справах,  родинного добробуту  та  щедрої долі на довгі роки під мирним небом України!
28 Жовтня, 2023 р., 08:00
79 років тому українці звільнили свої землі від нацистських загарбників.  Ми шануємо всіх тих, хто боровся та переміг нацизм у роки Другої світової війни, дякуємо тим, хто своєю працею наближав розгром ворога та допомагав відбудувати Україну з руїн. Сьогодні цю страшну трагедію росія вирішила повторити, здійснивши повномасштабне вторгнення та розв’язавши війну проти суверенної країни.
27 Жовтня, 2023 р., 16:50
В рамках робочого візиту до громад району голова районної ради Ганна Коверзнєва відвідала Куцурубську громаду, зокрема с. Парутине, де спільно з народним депутатом України Олександром Пасічним, його помічниками, начальником Миколаївської районної військової адміністрації Максимом Кашубою зустрілася з активом громади. Обговорили питання стосовно обладнання укриттів в школах , допомоги внутрішньо переміщеним особам,  стану бюджету, оформлення документів та ін.
27 Жовтня, 2023 р., 14:44
На запрошення народного депутата України Олександра Пасічного голова районної ради Ганна Коверзнєва відвідала Степівську громаду. Спільно з народним депутатом та його помічниками зустрілися з активом громади та обговорили ряд важливих питань. Зокрема, мова йшла про передачу соціально важливих обʼєктів, серед яких будинок культури, спорткомплекс та інші об’єкти,  з державної власності у комунальну власність громади.
21 Жовтня, 2023 р., 08:00
Шановний колего, прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров`я та довгих років життя під мирним небом України! Нехай Ваш життєвий досвід слугує плідній діяльності на депутатській ниві.
19 Жовтня, 2023 р., 12:06
Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу. Якщо усиновлення суперечить інтересам дитини, не забезпечує її сімейного виховання, якщо між усиновлювачем і дитиною склалися стосунки, які роблять неможливими їхнє спільне проживання і виконання усиновлювачем своїх батьківських обов'язків, таке усиновлення можна скасувати рішенням суду.
17 Жовтня, 2023 р., 10:06
Голова районної ради Ганна Коверзнєва у форматі онлайн взяла участь в  консультаційному семінарі «Міцний фундамент для відновлення, реконструкції та модернізації України». Захід організований Європейською Комісією за допомоги інструменту TAIEX у партнерстві з країнами-членами ЄС, за участі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства економіки України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь