Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Серпня, 2023 р., 08:01
В цей день прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров`я і щасливих буднів! Бажаю, щоб Ваше життя було насичене радісними подіями, наповненим яскравими зустрічами, приємними клопотами та плідними справами!
12 Серпня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Андрію, міцного здоров`я, родинного щастя та добробуту, наснаги та натхнення для переконливих успіхів і здобутків у професійній діяльності.
10 Серпня, 2023 р., 09:35
Саме таке питання розглядалося  в ході круглого столу, організованого  Українською асоціацією районних та обласних рад, який відбувся 10 серпня в м.Києві за участі центральних органів влади, Сил територіальної оборони ЗСУ, колег з Польщі, науковців. До роботи долучилася голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва. Фахові експерти та представники всеукраїнських асоціацій, що об’єднують територіальні громади в ході круглого столу наголошували на тому, що районні ради необхідні в системі органів місцевого самоврядування України. Вони повинні актуалізувати свої повноваження, відповідно до сучасних викликів, та бути забезпеченими ресурсами на їх виконання. Домовились про проведення другого етапу круглого столу , узагальнення пропозицій та ініціювання їх обговорення з Міністерствами та профільними Комітетами ВРУ.
08 Серпня, 2023 р., 14:45
Відповідне рішення ухвалено на засіданні Уряду. Таким чином, постраждалі мешканці Херсонщини та Миколаївщини зможуть подати заяви на грошову держдопомогу до 31 жовтня 2023 року включно.
07 Серпня, 2023 р., 08:00
Щиро вітаємо Вас, пане Ярославе! Бажаємо Вам міцного здоров'я, щасливих та радісних буднів, нестримної енергії та успіхів у справах,  оптимізму   та  щедрої долі на довгі роки під мирним небом України!
03 Серпня, 2023 р., 16:49
Сьогодні голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з депутатом районної ради Олександром Балакіним відвідали Куцурубську громаду. Ворожі обстріли майже щодня дошкуляють жителям  громади, руйнуючи та пошкоджуючи її інфраструктуру та житло. Цього разу на прохання очільниці громади Інни Копійки метою візиту було доставлення гуманітарної допомоги.
02 Серпня, 2023 р., 08:00
Бажаємо нашій колезі міцного здоров`я,  нескінченної життєвої наснаги та успіхів на депутатській ниві. Хай доля дарує багато радісних і щасливих подій та незабутніх вражень під мирним небом України!
01 Серпня, 2023 р., 15:24
На запрошення Асоціації «БУРГАС УКРАЇНА» в рамках робочої поїздки голова районної ради Ганна Коверзнєва відвідала  м. Бургас та ознайомилась з роботою Асоціації.  Це перше співтовариство – клуб на території Болгарії, яке засноване досвідченими українськими підприємцями.
01 Серпня, 2023 р., 11:46
Сьогодні, 1  серпня стартує другий етап реалізації державної програми із забезпечення житлом українців, чия оселя була пошкоджена або знищена внаслідок збройної агресії рф.
28 Липня, 2023 р., 08:30
Започаткована Указом Президента України Володимира Зеленського ця знаменна дата як державне свято утверджує незламне споконвічне прагнення багатьох поколінь свідомих українців до свободи, суверенітету й національної єдності, нагадує нам про Велике Хрещення Русі-України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь