Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2023 р., 08:30
Громадська організація Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу», Фонд RcErBs, за підтримки іспанської організації виробників обладнання Sercobe та об’єднання підприємств “Енергетичний Альянс” м. Дніпро започаткували грантовий проект «SOMBRILLA», який продовжує проект «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», що був призупинений у 2022 році.
15 Червня, 2023 р., 14:58
    06 травня 2023 року набув чинності закон України від 11 квітня 2023 року №3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно». Основні аспекти цього законодавчого акту були обговорені під час робочої наради у голови районної ради Ганни Коверзнєвої, на яку завітали начальник Миколаївської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Олена Петровська та її заступник Євгеній Кравченко. 
15 Червня, 2023 р., 10:57
Сьогодні рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 19-го грудня 2011-го року відзначається Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей. Ми називаємо цю подію – Днем захисту літніх людей. Як показує практика, літні люди, ті яким за 60-т, також потребують захисту. Не рідко вони піддаються дискримінації за віковою ознакою, опиняються за межею бідності, у злиднях і не затребувані суспільством по справедливості і набутої вікової гідності. Те, як суспільство ставиться до людей цієї категорії, безпосередньо впливає на стабільність і процвітання всього соціуму. Шанобливе і соціально відповідальне ставлення до стареньких - запорука і гарантія благополуччя для тих, хто так чи інакше стане на їх місце в наступних роках, не будемо про це забувати!
14 Червня, 2023 р., 15:00
З метою ознайомлення зі станом справ та вичення проблемних питань керівництво районної ради в рамках робочої поїздки відвідало Мішково-Погорілівську сільську раду. Разом з сільським головою Андрійом Ботаніним обговорено ряд питань, які стосуються, зокрема, розвитку громади, соціального захисту, наповнення місцевого бюджету та ін. Ганна Коверзнєва зазначила, що районна рада завжди готова до співпраці. Нагадаємо, що нещодавно рішенням районної ради було затверджено проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці селища Каравелове  Мішково-Погорілівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області. З урахуванням існуючих меж населеного пункту, землеволодінь і землекористувань проєктом включено в межі населеного пункту додаткові землі, які в свою чергу забезпечать соціально-економічний розвиток населеного пункту і розробку інших проєктів землеустрою.
12 Червня, 2023 р., 14:01
Куди звертатися за психологічною допомогою постраждалим від підриву Каховської ГЕС Щоб допомогти людям перенести стресові події, в Херсонській та прилеглих областях працюють групи надавачів послуг із першої психологічної допомоги. Команди фахівців із психосоціальної підтримки, мобільні бригади психологів і гуманітарного реагування готові у будь-який момент надавати херсонцям низку психологічних сервісів.
12 Червня, 2023 р., 13:59
Міністерство охорони здоров'я попереджає про використання води тільки з безпечних джерел! Закликаємо утриматися від споживання та використання неочищеної води з акваторії Дніпра та інших водойм на територіях, що найбільше постраждали від російського теракту на Каховській ГЕС.
09 Червня, 2023 р., 15:20
Голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва разом з депутатом районної ради Олександром Балакіним помічником народного депутата України Ігорем Кликовим відвідала Веснянську, Радсадівську та Куцурубську громад и Миколаївщини. Населення тут продовжує потерпати від ворожої агресії. Аби люди не мали критичних проблем з водозабезпеченням благодійники передали для цих громад три потужні промислові генератори. 
06 Червня, 2023 р., 12:28
    Під головуванням  голови районної ради Ганни Коверзнєвої відбулося засідання чотирнадцятої сесії районної ради  восьмого скликання у форматі відеоконференції. В роботі сесії також взяли участь начальник Миколаївської районної військової адміністрації Максим Кашуба та Мішково-Погорілівський сільський голова Андрій Ботанін.
01 Червня, 2023 р., 15:16
Протягом 1 та 2 червня на території Миколаївського району проходить Міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри», організатором якого виступає Національний аграрний університет. До проведення заходу долучились голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва, ії заступники, а також депутати районної ради. 
01 Червня, 2023 р., 09:00
 У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Вперше Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в 50 країнах в 1950 року. Відтоді подія стала однією з наймасштабніших у всьому світі. Головна мета цього свята - привернути увагу громадськості, урядових установ та організацій до проблем, що спрямовані на реалізацію різноманітних заходів для забезпечення добробуту дітей в світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь