Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2023 р., 08:24
Працює перший і єдиний в Україні онлайн-майданчик з повною інформацією про всі основні сервіси допомоги постраждалим під час війни - Платформа допомоги врятованим. 
10 Квітня, 2023 р., 09:05
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури розпочинає відбір проєктів термомодернізації громадських будівель. Відбір триває у межах Фінансової угоди (Програма «Енергоефективність громадських будівель в Україні») між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Йдеться про комплексне енергоефективне відновлення майже тисячі громадських будівель по всій країні.
28 Березня, 2023 р., 08:59
Щиро вітаємо шановного колегу, бажаємо йому стійкості та впевненості в досягненні мети, виваженості та мудрості в прийнятті управлінських рішень, козацького здоров’я та завзяття, родинного щастя та добробуту під мирним небом України!
23 Березня, 2023 р., 15:34
У черговій публікації з рубрики «Землекористування в громаді. Практичні рекомендації експертів Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”», мова піде про таке порушення земельного законодавства, як систематична несплата орендарем земельної ділянки орендної плати.
21 Березня, 2023 р., 15:40
Щоб українці були готовими до надзвичайних ситуацій, зберегли власне здоров’я та добробут, в межах кампанії «Безпека (Ци)Вільних» презентували Практичний посібник з цивільної безпеки. Посібник містить поради та правила, які допоможуть знайти правильні рішення: як у питаннях щоденної побутової безпеки, так і у надзвичайних ситуаціях. Посібник розробила команда ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з ДСНС України та за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
08 Березня, 2023 р., 08:40
Щиро вітаю наших дорогих жінок зі святом весни, краси і любові!
07 Березня, 2023 р., 08:45
Наразі пріоритетом кризової підтримки є постраждалі громади (насамперед громади, визначені в переліку Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 09.02.2023 (зі змінами) з Миколаївської, Дніпропетровської, Сумської, Харківської та Херсонської областей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь