Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Червня, 2023 р., 08:29
Українська асоціація районних та обласних рад розпочала реалізацію Проєкту «Підвищення обізнаності серед органів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною».
28 Червня, 2023 р., 13:39
Через підрив росіянами Каховської ГЕС Нікопольський район Дніпропетровської області залишився без централізованого водопостачання. Голова районної ради Ганна Коверзнєва сприяла передачі від благодійників спеціальних ємностей та питної води до громад району.  
28 Червня, 2023 р., 09:44
       З кожним днем в нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.  Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Ми обов’язково переможемо агресора, який щодня демонструє  відсутність будь-яких демократичних цінностей, гарантій і прав.
23 Червня, 2023 р., 09:26
Міжнародні експерти U-LEAD Пйотр Жубер і Моймір Мрак підготували аналітичний документ про роль місцевого самоврядування в цілому та Мінвідновлення зокрема у процесі вступу України до ЄС. Для України процес вступу до ЄС відбуватиметься паралельно з відновленням значної частини країни, зруйнованої внаслідок бойових дій.
23 Червня, 2023 р., 09:24
Сьогодні держава, як ніколи, покладається на ваш професіоналізм, непохитну, принципову громадянську позицію, мудрі, виважені та рішучі дії. Тож бажаємо всім міцного здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше -  заслуженої шани та вдячності !
22 Червня, 2023 р., 09:30
    У цей день вшановуються всі полеглі в результаті активних бойових дій на території нашої держави. Варто сказати, що наша держава зазнала найбільших втрат за роки війни. Порівняння проводиться не тільки з тодішніми радянськими республіками, але й з усіма країнами-учасницями військових дій. Історики стверджують що війна забрала життя 5 мільйонів українських військових, 5 мільйонів мирних жителів, а понад 2 мільйона стали примусовими гастарбайтерами у нацистській Німеччині. 
20 Червня, 2023 р., 08:25
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок та умови розподілу майже 4,48 мільярда гривень субвенції місцевим бюджетам на відновлення та розвиток інфраструктури, зокрема шкіл, лікарень, житла, об’єктів ЖКГ тощо. Про це повідомили в Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Джерелом цієї субвенції є залишки виділених минулоріч коштів Європейського інвестиційного банку.
19 Червня, 2023 р., 16:07
Днями керівництво Миколаївської районної ради відвідало Галицинівську сільську раду. Майже всі населені пункти тут зазнали значних руйнувань та пошкоджень від ворожих обстрілів росіян. На даний час громада на чолі з головою Іваном Назаром спільними зусиллями з Миколаївською районною радою активно вишукують шляхи  відновлення  втраченої інфраструктури. Одним із кроків у цьому напрямку стало прийняття районною радою рішень про надання згоди на передачу об’єкту нерухомого майна та матеріальних цінностей  за адресою: проспект Богоявленський, будинок 306, місто Миколаїв, Миколаївська область, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області у комунальну власність Галицинівської сільської ради  Миколаївського району Миколаївської області.
16 Червня, 2023 р., 09:01
Відповідно до Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану.
16 Червня, 2023 р., 08:31
Голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва разом з  депутами районної ради Олександром Балакіним, Сергієм Моторним та Антоніною Погадаєвою, обласної ради Володимиром Погадаєвим, а також помічником народного депутата України Олександра Пасічного Ігорем Кликовим долучилися до допомоги мешканцям Куцурубської громади, які вже тривалий час потерпають від ворожих обстрілів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь