Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2023 р., 12:06
Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу. Якщо усиновлення суперечить інтересам дитини, не забезпечує її сімейного виховання, якщо між усиновлювачем і дитиною склалися стосунки, які роблять неможливими їхнє спільне проживання і виконання усиновлювачем своїх батьківських обов'язків, таке усиновлення можна скасувати рішенням суду.
17 Жовтня, 2023 р., 10:06
Голова районної ради Ганна Коверзнєва у форматі онлайн взяла участь в  консультаційному семінарі «Міцний фундамент для відновлення, реконструкції та модернізації України». Захід організований Європейською Комісією за допомоги інструменту TAIEX у партнерстві з країнами-членами ЄС, за участі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства економіки України.
06 Жовтня, 2023 р., 08:00
В цей день прийміть найщиріші вітання і побажання доброго здоров`я, енергійності, стійкості духу, натхнення, реалізації планів і нових ідей. Нехай успіх буде завжди на вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат!
05 Жовтня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам квітучого здоров’я та родинного добробуту, щоб життя було насичене радісними подіями, його нові сторінки заповнювалися яскравими зустрічами, приємними клопотами і плідними справами! Бажаємо успіху в Ваших починаннях, твердості у виконанні намічених цілей, Божої благодаті та мирного неба України.
03 Жовтня, 2023 р., 08:54
Марта Супрун, експертка з міжнародної співпраці ініціативи Cities4Cities| United4Ukraine підготувала огляд основних можливостей участі в європейських програмах для українських громад.
01 Жовтня, 2023 р., 08:30
Вітаємо наших шановних освітян з  професійним святом! Ваша праця є дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Ви навчаєте не тільки наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу для життя у нашому суспільстві. Ваша енергія та вміння зробити урок цікавим – це справжнє мистецтво. Бажаємо вам квітучого здоров'я, щастя, молодості душі, креативних  і цікавих ідей.  Хай мудрість, терпіння, оптимізм, незгасаюча енергія  і безмежна любов до дітей і своєї справи постійно надихають на нові досягнення, творчі здобутки та перемоги, а в родинному колі завжди панує добро і злагода під мирним небом України.
01 Жовтня, 2023 р., 08:15
У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу тих людей, кому довелося багато пережити в своєму житті – битися за свободу і незалежність рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнний час, виховувати дітей, передаючи їм кращі людські якості, любов і відданість  своїй  країні.
01 Жовтня, 2023 р., 08:00
Шановні захисники і захисниці України! Щодня ви невтомно доводите, що є достойними нащадками українського козацтва, спадкоємцями героїчних традицій нашого народу, сили духу, мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.
27 Вересня, 2023 р., 08:48
Про кейс партнерства українських міст і порадами, як громадам налагодити партнерство з муніципалітетами інших країн ділитьсяСвітлана Крижинівська, експертка ініціативи Cities4Cities| United4Ukraine.
27 Вересня, 2023 р., 08:00
Від щирого серця бажаємо Вам  квітучого здоров’я, безмежного  щастя, добробуту, веселого настрою. Нехай Ваша нескінченна енергія, натхнення, принципова життєва позиція та мудрість слугують на благо громади, а в родинній  оселі завжди панують гармонія, мир і злагода.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь