Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2023 р., 14:51
Відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань промислової політики, транспортної інфраструктури, енергетики та енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів та з питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури, спорту, туризму, екологічної політики та охорони навколишнього середовища. Депутати розглянули питання проєкту порядку денного шістнадцятої сесії районної ради та погодили їх до розгляду на пленарному засіданні.
08 Грудня, 2023 р., 08:34
Бажаємо Вам, пане Миколо, міцного здоров`я, родинного щастя та добробуту, наснаги та натхнення для переконливих успіхів і здобутків у професійній діяльності.
07 Грудня, 2023 р., 08:00
Шановні колеги, депутати, працівники місцевих рад району, ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2023 р., 13:17
Голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з народним депутатом України Олександром Пасічним, його помічником Ігорем Кликовим та депутатом районної ради Олександром Балакіним відвідали м. Очаків та зустрілися з міським головою Сергієм Бичковим. Сьогодні це прифронтове місто чи не щодня потерпає від ворожих обстрілів, тому населення потребує невідкладної допомоги з ліквідації їх наслідків. Під час зустрічі обговорили питання стосовно бюджету на наступний рік, соціальних виплат для постраждалих, покращення медичного обслуговування, а також побували в одному з укриттів, облаштування яких триває попри постійні обстріли.
06 Грудня, 2023 р., 08:30
Миколай Чудотворець - один із найшанованіших святих у православ'ї. Його вважають покровителем сиріт, бідних, хворих, мандрівників, військових та ув'язнених. Нехай добрий Святий принесе щастя і радість у кожну домівку, захистить наших мужніх, славетних воїнів на полі бою та подарує світлу надію на Перемогу України.
06 Грудня, 2023 р., 08:00
Сьогодні ми з  гордістю та пошаною відзначаємо День Збройних Сил України. Наші Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч держави. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу.
05 Грудня, 2023 р., 15:10
     Днями голова районної  ради Ганна Коверзнєва спільно з народним депутатом України Олександром Пасічним, його помічником Ігорем Кликовим, депутатом районної ради Олександром Балакіним взяли участь у  нараді Миколаївської районної військової адміністрації  із головами громад , які є співзасновниками та співвласниками Комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня Веснянської, Радсадівської сільських рад Миколаївського району Миколаївської області.  
05 Грудня, 2023 р., 08:00
Шановні наші волонтери! Щиро вітаємо вас зі святом!
03 Грудня, 2023 р., 08:25
Україна була однією з перших держав, які долучилися до його відзначення на офіційному рівні. Захищаючи гідність людей із обмеженими можливостями, ми захищаємо своє людське обличчя. Тож побажаємо цим людям  теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я. Надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.
30 Листопада, 2023 р., 08:00
Шановний колего! Прийміть сердечні вітання з нагоди цієї визначної дати! Бажаємо, аби завдяки Вашим амбіціям та безмежній працьовитості всі задуми обов’язково реалізовувались, а на зміну їм завжди приходили нові. Зичимо міцного здоров’я, щасливих буднів, родинного добробуту, бадьорості духу, сил і наснаги під мирним небом України.   Щиро дякуємо за Вашу активну громадянську позицію, компетентність та самовіддану, натхненну працю, спрямовану на розвиток Миколаївського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь