Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2024 р., 09:13
Щороку 20 лютого наша країна вшановує подвиг учасників Революції Гідності,  які загинули навесні 2014 року, відстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України. Їх назвали Героями Небесної Сотні! Десяту річницю з того дня ми  вшановуємо в час страшної війни... І цінності залишаються незмінними - боротьба за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України.  Слава Героям України!  
20 Лютого, 2024 р., 08:31
Бажаємо Вам, шановний колего, міцного здоров’я, безмежного людського щастя, родинного добробуту. Нехай здійснюються Ваші мрії та задуми, а принципова та відповідальна позиція сприяє новим досягненням на професійній та депутатській ниві.
19 Лютого, 2024 р., 08:10
Цього дня 1992 року Верховна Рада затвердила тризуб як Малий герб України, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба. Він є одним із офіційних символів нашої держави, який уособлює в собі український народ, його культуру та звичаї.  Сьогодні Тризуб об’єднує українських патріотів, наших хлопців та дівчат ЗСУ, він зображений на шевронах наших захисників, які сьогодні захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Шануймо наші державні символи, не дамо нікому знищити, загарбати нашу Українську волю, силу духу, нашу незалежність! Ми обов’язково переможемо ворога!
16 Лютого, 2024 р., 09:52
Цього року ми втретє відзначаємо це свято, яке було засноване у 2022-му на тлі попереджень про можливу війну. В теперішніх умовах  воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє. Бажаю сил та відваги військовим, які саможертовно захищають українську незалежність, доброї вдачі та Божої допомоги медикам, волонтерам, рятувальникам та усім, хто ціною власного життя та здоров’я стоїть на сторожі спокою та миру. Бажаю, аби всі ми - українці, які вірять у перемогу та наближають її всіма силами - були здоровими, рішучими та вмотивованими! І нехай наша єдність дарує нам крила у найважчі часи!
15 Лютого, 2024 р., 08:55
Щорічно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
13 Лютого, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Олександре, міцного здоров`я, енергійності, стійкості духу, натхнення на  реалізацію нових планів та ідей. Нехай  успіх буде завжди на Вашому  боці, а будь-яка справа має позитивний результат! Божого захисту Вам та мирного неба України!
09 Лютого, 2024 р., 08:27
Кабінетом Міністрів України за ініціативи Міністерства відновлення затверджено постанову щодо здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості. Новий Порядок перерахунку стосується послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, а також управління побутовими відходами. Перерахунок вартості комунальних послуг здійснюється в разі відхилення параметрів послуг від установлених законодавством та договорами про надання послуг.
08 Лютого, 2024 р., 09:58
З початку дії програми єВідновлення на Миколаївщині отримано 5591 заяв щодо компенсації за пошкоджене майно.Комісія з надання компенсації вже затвердила надання компенсації на суму майже 294 млн грн для 2908 заявників. 2737 власникам житла вже виплачено компенсацію на загальну суму більше ніж 242 млн грн. Завдяки виплатам громадяни матимуть змогу відремонтувати своє житло, яке було пошкоджене внаслідок російських обстрілів. Крім того, за постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 № 600 «Про затвердження Порядку надання компенсації за знищені об‘єкти нерухомого майна» загальна кількість заяв на купівлю майна в компенсацію за знищене майно становить 784. Після розгляду комісією заявок, за позитивним рішенням 260 власників отримали сертифікати на компенсацію на загальну суму понад 339 млн грн.
06 Лютого, 2024 р., 16:13
Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. Юристи можуть допомогти звернутися до установ, що займаються пошуком чи обміном, а також щодо встановлення відповідного статусу члена родини зниклого/полоненого, отримання виплат та інших питань. Минулого року по такі послуги звернулася майже тисяча українців. Юристи системи БПД зазначають, що до них звертаються люди з різними життєвими питаннями, що виникли внаслідок зникнення близької людини, але найпоширенішими є:
06 Лютого, 2024 р., 09:03
У Форумі з такою назвою взяла участь голова районної ради Ганна Коверзнєва.  На захід, організований  ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в режимі онлайн, запршувались представники органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Були презентовані результати досліджень щодо основних законодавчих ініціатив, прийняття яких у 2024 році забезпечить подальше зміцнення системи місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь