Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Січня, 2024 р., 08:00
Від щирого серця бажаємо Вам  квітучого здоров’я, безмежного  щастя та  добробуту. Нехай Ваша нескінчена енергія буде запорукою успіху на кожному старті, а в родинній  оселі завжди панують гармонія, мир і злагода.
30 Грудня, 2023 р., 08:00
     Завершується ще один рік боротьби та незламності українського народу. Попри намагання ворога зруйнувати і відібрати в нас найцінніше, ми зростаємо в єдності, загартовуємось у стійкості духу і впевнено йдемо шляхом європейського майбутнього.
26 Грудня, 2023 р., 14:45
Відбулася  робоча зустріч голови районної ради Ганни Коверзнєвої  з колегою з Баштанщини – головою районної ради Наталією Олійник та регіональним координатором проєкту WASH Олександром Шарафановим обговорили ряд питань, в тому числі, і стосовно подальшої взаємодії та співпраці в напрямку гуманітарного забезпечення населення громад обох районів. Підвели підсумки роботи в цьому році та скоординували свої плани на 2024 рік.
25 Грудня, 2023 р., 13:20
Районна рада продовжує свою роботу в напрямку взаємодії з різноманітними благодійними організаціями щодо вирішення гуманітарних питань. Першочерговими, як завжди, є потреби медичних закладів. Сьогодні Ганна Коверзнєва разом з помічником народного депутата Олександра Пасічного – Ігорем Кликовим передали  КНП «Багатопрофільна лікарня Веснянської, Нечаянської, Радсадівської сільських рад Миколаївського району Миколаївської області» дві ємності для зберігання питної води на  1,5 куба, а також побутову хімію та таблетки для очищення води.
25 Грудня, 2023 р., 10:46
Вже вдруге ми відзначаємо Різдво в умовах війни. Та російські окупанти не здатні забрати у нас свято й віру у нашу перемогу. 
21 Грудня, 2023 р., 13:00
Напередодні різдвяних та новорічних свят депутат Миколаївської районної ради Олексій Мальцев передав КНП «Багатопрофільна лікарня Веснянської, Радсадівської сільських рад Миколаївського району Миколаївської області»  продуктів у вигляді  квашених овочів власного виробництва для харчування хворих.
20 Грудня, 2023 р., 13:13
Співпрацюючи з ГО «Десяте квітня» разом з помічником народного депутата України Олександра Пасічного – Ігорем Кликовим, передали гуманітарну допомогу трьом громадам Миколаївського району: Нечаянській, Очаківській та Куцурубській.
19 Грудня, 2023 р., 14:06
Під головуванням  голови районної ради Ганни Коверзнєвої відбулося засідання шістнадцятої  сесії районної ради  восьмого скликання у форматі відеоконференції.
19 Грудня, 2023 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Владиславе, міцного здоров’я, доброї вдачі, життєвого оптимізму, родинного благополуччя, а невичерпна енергія буде вірним супутником на шляху до нових звершень.
16 Грудня, 2023 р., 08:00
 Зичимо Вам, колего, міцного здоров’я, щасливих буднів, родинного добробуту, бадьорості духу, сил і наснаги під мирним небом України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь