Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2024 р., 08:22
В нашому українському історичному календарі 22 січня містить дві знаменні події: проголошення 1918 року IV Універсалом Української Центральної Ради незалежності Української Народної Республіки та рівно за рік –  Універсалом Директорії Української Народної Республіки –  об’єднання УНР і ЗУНР в єдину суверенну державу. 
20 Січня, 2024 р., 08:00
Шановний колего,  прийміть найщиріші вітання і побажання міцного  здоров`я,  життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих досягнень, сімейного щастя та злагоди під мирним небом України!
18 Січня, 2024 р., 10:02
В перші дні нового року на ринку нерухомості розпочався процес реалізації житлових сертифікатів. Які дії отримувача компенсації мають передувати юридичному оформленню договору купівлі-продажу житла та з яких етапів складається загальний алгоритм використання житлового сертифіката — у ПОКРОКОВІЙ ІНСТРУКЦІЇ
18 Січня, 2024 р., 08:00
Бажаємо нашій колезі квітучого здоров`я,  нескінченної життєвої наснаги, всіляких гараздів та здійснення всіх планів і сподівань. Мирного неба та Божих благословень.
15 Січня, 2024 р., 11:34
Від щирого серця бажаємо Вам, пане Максиме,  козацького здоров'я, стійкості, мужності, витривалості та бадьорості духу. Хай тепло домашнього вогнища завжди Вас зігріває на будь-якій відстані, додаючи щасливих та радісних миттєвостей. І хай наступний  день народження Ви відзначатимете в мирній і вільній Україні!
14 Січня, 2024 р., 12:24
Для проєктів та ініціатив, що планують надавати територіальним громадам підтримку з відновлення, був розроблений Посібник із залучення громад до участі в проєктах відновлення.
12 Січня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пані Антоніно, квітучого здоров’я, невтомної енергії та родинного добробуту. Нехай Ваше  життя продовжує наповнюватись цікавими зустрічами, позитивними людьми та  успішними проєктами під мирним небом України.
08 Січня, 2024 р., 08:31
Для того, щоб зібрати освітні послуги для ветеранів війни та членів їхніх сімей в одному місці, на вебплатформі е-Ветеран створили Єдину базу знань. Усі відповіді на нагальні питання щодо послуг із професійної адаптації та працевлаштування можна знайти за посиланням.
04 Січня, 2024 р., 08:00
Бажаємо Вам, пане Олександре, міцного здоров`я, родинного щастя та добробуту, наснаги та натхнення для переконливих успіхів у професійній та громадській діяльності.
03 Січня, 2024 р., 13:17
Міжнародні організації, зокрема Світовий банк та ВООЗ, рекомендують будувати доступні первинні медичні послуги в межах громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь