Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Вересня, 2023 р., 09:19
Якщо у вас виникли питання щодо призначення/перерахунку/виплати пенсій, житлових субсидій та пільг, страхових виплат ви можете звернутись за  оновленими телефонами “гарячих ліній”, які працюють в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Мобільні телефони “гарячих ліній” для жителів міста Миколаєва та Миколаївської області: +380686687809; +380502678424; +380638690679; +380997749397; +380960250663; +380934837662.
01 Вересня, 2023 р., 09:53
Шановні вчителі, дорогі учні, батьки! 1 вересня  ми традиційно відзначаємо День знань! Це добре, світле, радісне свято не можуть затьмарити ні ворожі обстріли, ні зруйновані освітні  заклади, ні жодні інші обставини, які сьогодні ускладнюють навчальний процес.
31 Серпня, 2023 р., 09:57
Міжнародна організація Save the Children оголосила грантову програму для відновлення та підтримки економічного розвитку у постраждалих від війни районах Миколаївської області. Про це організація повідомляє на своїй фейсбук-сторінці.
24 Серпня, 2023 р., 09:03
Вже другий рік поспіль в умовах війни нездоланний український народ  зустрічає своє  національне свято -  День Незалежності! Вже другий рік ми впевнено та непохитно стоїмо за свою Батьківщину, захищаючи її від безглуздого, цинічного, жорстокого агресора. Наші найкращі сини та доньки щодня, щогодини  чинять неймовірний, потужний, жертовний  опір, демонструючи ворогу і всьому світу, що українці могутні в своїй єдності, відданості і любові до рідної землі.
23 Серпня, 2023 р., 08:30
Прапор є одним з найважливіших символів, який об’єднує всіх громадян, пов’язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Сьогодні за це священне полотнище наші мужні герої проливають кров на полі битви, впевнено виборюючи нашу Перемогу, а  мільйони українців відчувають неабияку гордість за свою незламну Батьківщину.
22 Серпня, 2023 р., 15:20
 Під головуванням  голови районної ради Ганни Коверзнєвої відбулося засідання п’ятнадцятої  сесії районної ради  восьмого скликання у форматі відеоконференції. В роботі сесії також взяв участь начальник Миколаївської районної військової адміністрації Максим Кашуба . На порядок денний засідання було внесено 8 питань та більшістю голосів прийнято відповідні рішення. Зокрема, визнано повноваження двох депутатів Миколаївської районної ради восьмого скликання від  Миколаївської територіальної політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» у територіальних виборчих округах   №№ 2,3  Клімашевича Сергія Вікторовича та Остафійчук Тетяни Григорівни замість тих, які вибули. 
21 Серпня, 2023 р., 12:20
Для отримання виплат на відбудову житла українці мають оформити цифрову картку єВідновлення. Відтепер це можна зробити й у мобільному застосунку Ощадбанку, повідомляє пресслужба фінустанови.
18 Серпня, 2023 р., 15:30
Сьогодні голова районної ради Ганна Коверзнєва разом з помічником народного депутата  Олександра  Пасічного Ігорем Кликовим передали гуманітарну допомогу ВПО, які проживають на території с. Рівне та с. Благодатне Чорноморської громади Миколаївського району. Ця благодійна місія стала можлива завдяки співвпраці з ЧОГО «Буковинська агенція ініціатив та розвитку»  Загалом 161 родина отримала допомогу у вигляді продуктів харчування.
17 Серпня, 2023 р., 15:02
Сьогодні відбулися спільне засідання постійних комісій районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та з  питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури, спорту, туризму,  екологічної політики та охорони навколишнього середовища, а також засідання постійної комісії з питань промислової політики, транспортної інфраструктури, енергетики та енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів.
13 Серпня, 2023 р., 08:00
Бажаємо пану Андрію міцного здоров’я, родинного добробуту, стійкості духу, натхнення в реалізації нових планів та ідей. Нехай успіх буде завжди на Вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь