Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2023 р., 08:53
Всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою єВідновлення для отримання державної допомоги для відновлення свого житла. Йдеться, перш за все, про заміну вікон чи дверей, ремонт покрівлі тощо.
09 Травня, 2023 р., 08:47
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про відзначення 9 травня Дня Європи. Глава держави зазначив, що цього дня українці вшановуватимуть історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм та переможуть рашизм.
08 Травня, 2023 р., 08:30
 Відзначати День памʼяті та п римирення 8 травня – європейська традиція нагадування про Другу світову війну, яку українська держава послідовно впроваджує після Революції гідності.
05 Травня, 2023 р., 08:29
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон, який звільняє аграріїв та власників земельних ділянок від сплати податків на заміновані, забруднені,  окуповані землі та землі на яких ведуться бойові дії. Йдеться про законопроект  «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» №7632. 
05 Травня, 2023 р., 08:21
Бажаємо Вам міцного здоров'я,  щастя та  добробуту. Хай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.
05 Травня, 2023 р., 08:00
Щиро вітаємо Вас, пані Олено! Бажаємо міцного здоров'я, щасливих та радісних буднів, нестримної енергії,  успіхів у справах,  оптимізму   та  щедрої долі на довгі роки під мирним небом України!
03 Травня, 2023 р., 13:15
  Члени комісії попередньо розглянули інформацію про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності Миколаївської окружної прокуратури у 2022 році. Погодили  внесення змін до Статуту комунального підприємства Миколаївської районної ради «Миколаївська районна стоматологічна поліклініка»,  до Положення про постійні комісії Миколаївської районної ради. Розглянули заяви окремих депутатів районної ради про дострокове припинення повноважень та в зв’язку з цим погодили внесення змін до рішень  районної ради про обрання складу постійних комісій та президії районної ради.
02 Травня, 2023 р., 12:54
«єОселя» – державна програма іпотечного кредитування житла, яка запрацювала з 1 жовтня 2022 року. Взяти у ній участь поки можуть лише пільгові категорії українців, поміж яких кадрові військові, переселенці, лікарі та вчителі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь