Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2023 р., 09:00
У ніч на 26 квітня 1986 року о 01:23 на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС прогримів потужний вибух, який вщент зруйнував реактор. Наслідки аварії залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти до сьогодні. За визначенням експертів, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня. Радіаційного опромінення зазнали щонайменше 8 млн людей – передусім ліквідатори катастрофи, яких налічувалось майже 600 тисяч. Навколо ЧАЕС було утворено 30-кілометрову зону відчуження – понад 100 тис. українців змушені були залишити свої домівки.
25 Квітня, 2023 р., 08:44
На веб-сайті Міністерства соціальної політики України з’явився дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про надавачів соціальних послуг. Відтепер отримувачі та надавачі соціальних послуг зможуть переглядати інформацію з Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг Єдиної інформаційної системи соціальної сфери у зручному форматі.
25 Квітня, 2023 р., 08:40
21 квітня 2023 року Президент України підписав Закон «Про внесення змін до Закону України "Про географічні назви" щодо деколонізації топонімії та впорядкування використання географічних назв у населених пунктах України» (законопроект №7253).
24 Квітня, 2023 р., 09:58
Державна регуляторна служба України уклала Меморандум про співпрацю з Українською асоціацією районних та обласних рад. Подія відбулась  23 травня.
24 Квітня, 2023 р., 08:45
11 підписаних документів про співпрацю – один з результатів Міжнародного саміту міст та регіонів, який відбувся в Україні на майданчику Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.
23 Квітня, 2023 р., 08:40
Бажаємо Вам, шановна колего, міцного здоров’я, весняного настрою, родинного добробуту та мирного неба України!
19 Квітня, 2023 р., 11:39
Постійною комісією районної ради було розглянуто ряд питань, які стосувалися діяльності КП Миколаївської районної ради «Миколаївська районна стоматологічна поліклініка» у 2022 році, передачі в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл селищ Миколаївського району Миколаївської області.
16 Квітня, 2023 р., 08:04
Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлим почуттям всеосяжної любові і надії, дарує щастя і добро вашим родинам, надихає на мудрі рішення та виважені вчинки, укріплює непохитну віру в Ісуса Христа та перемогу нашої країни над силами зла і мороку! Міцного здоров’я, добробуту,  благополуччя і процвітання усім нам під мирним небом України!
15 Квітня, 2023 р., 08:00
Щиро вітаємо нашого колегу! Бажаємо міцного здоров'я, нескінченної енергії на добрі справи та щасливого повсякдення під мирним небом України!
14 Квітня, 2023 р., 13:06
Сьогодні відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин. Відповідно до клопотань, які надійшли від громад, було повторно розглянуто питання про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці селища Коравелове  Мішково-Погорілівської сільської ради (ОТГ) Миколаївського району Миколаївської області, а також про затвердження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж  адміністративно-територіальної одиниці села Костянтинівка та села Гур’ївка Костянтинівської сільської ради (ОТГ) Миколаївського району Миколаївської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь