Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання шістнадцятої сесії Миколаївської районної ради восьмого скликання

Дата: 19.12.2023 14:06
Кількість переглядів: 83

Під головуванням  голови районної ради Ганни Коверзнєвої відбулося засідання шістнадцятої  сесії районної ради  восьмого скликання у форматі відеоконференції.

В роботі сесії також взяли участь начальник Миколаївської районної військової адміністрації Максим Кашуба. На порядок денний засідання було внесено 12 питань та більшістю голосів прийнято відповідні рішення. 

Зокрема, визнано повноваження трьох депутатів Миколаївської районної ради восьмого скликання від:

Фото без опису

-   Миколаївської територіальної організації політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» у територіальному виборчому окрузі               № 1 - Онищенка Віктора Володимировича;

- Миколаївської обласної організації політичної партії «ПРОПОЗИЦІЯ» в єдиному багатомандатному виборчому окрузі - Мірзоян Анушик Ашотівни;

 - Миколаївської обласної організації ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ «СЛУГА НАРОДУ» у територіальному виборчому окрузі № 3 – Корнієнка Максима Вікторовича замість тих, які вибули.

      Також депутати надали згоду на списання майна (основних засобів) комунального підприємства Миколаївської районної ради «Миколаївська районна стоматологічна поліклініка», затвердили тарифи на ритуальні послуги (поховання) для комунального підприємства Миколаївської районної ради «Житлово-комунальне підприємство Миколаївського району» та затвердили проєкти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць села Костянтинівка  Костянтинівської сільської ради та села Ясна Поляна Мішково-Погорілівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області. Відповідно до поданої заяви достроково припинено повноваження  депутата районної ради Ушакова Олексія Валерійовича. Враховуючи зміни, які  відбулися в депутатському корпусі, відкориговано склад постійних комісій районної ради. На завершення Ганна Коверзнєва подякувала усім депутатам за згуртовану, виважену, цілеспрямовану та результативну роботу. Зазначила, що в умовах воєнного стану районна рада не втратила своєї дієвості в тому числі і завдяки свідомій та активній громадянській позиції депутатського корпусу, активній співпраці з громадами району, районною військовою адм іністрацією, різноманітними благодійними організаціями та фондами. Привітала з прийдешніми різдвяними та новорічними святами.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь