Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Листопада, 2022 р., 09:00
Щиро бажаємо Тетяні Петрівні міцного здоров'я, життєдайної енергії і сил, любові, родинного затишку та благополуччя! 
16 Листопада, 2022 р., 09:00
Відповідно до Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. 
14 Листопада, 2022 р., 11:13
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), а також Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад розпочали роздачу українським аграріям рукавів для зберігання зерна.
14 Листопада, 2022 р., 09:00
Бажаємо Віктору Миколайовичу міцного здоров'я, сил і наснаги, а також сімейного затишку, злагоди та всіляких гараздів!
09 Листопада, 2022 р., 15:28
Заступник голови Миколаївської районної ради Ігор Копійка взяв участь в засіданні міжвідомчої робочої групи з питання стану виконання узгоджених та скоординованих заходів у сфері зміцнення стану законності при використанні та утриманні захисних споруд цивільного захисту у ІV кварталі поточного року під час дії воєнного стану, яке відбулося 09 листопада 2022 року в Миколаївській окружній прокуратурі.
09 Листопада, 2022 р., 15:00
Голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь в онлайн –нараді Міністерства у справах ветеранів України та Української асоціації районних та обласних рад за участі керівництва районних та обласних рад щодо взаємодії та координації, яка відбулася 09 листопада 2022 року в рамках підписаного у вересні цього року  Меморандум про співпрацю.
09 Листопада, 2022 р., 08:30
Бійці мовного та культурного фронтів України об'єднують зусилля у запеклій боротьбі з рашистами. Їхня зброя - мова і культурне надбання нашої держави, які мають потужну силу.
06 Листопада, 2022 р., 09:00
Ця дата в Україні відзначається з 1999 року, нині, в умовах війни, люди цієї професії всіляко продовжують підтримувати своїх підопічних. Серед них - люди найбільш вразливої категорії: пенсіонери, люди з інвалідністю, самотні.
03 Листопада, 2022 р., 09:00
Щиро бажаємо йому міцного здоров'я, сил та енергії, підтримки рідних, близьких та друзів, а також сімейного затишку і злагоди. Щастя вам, добра і негаснучої віри в краще!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь