Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Грудня, 2022 р., 09:00
Це величне свято ми має можливість зустрічати разом з усім світом 25 грудня за західним обрядом. Хай цьогорічне Різдво принесе нашій неньці - Україні Перемогу добра і світла над силами зла,  а доля більше не буде випробовувати нас на міцність! Хай Господня всемогутність  та благословення, людська підтримка та взаєморозуміння будуть завжди поряд, зміцнюють нашу віру, запалюють наші серця любов'ю та дають нам впевненість робити успішні кроки в майбутнє!
22 Грудня, 2022 р., 09:00
Попри всю ту напругу, яка нині існує в енергосистемі всієї країни, ви мужньо тримаєте стрій і робите все можливе, аби забезпечити енергопостачання споживачам. Нарівні з доблесними захисниками, котрі боронять українську землю, вас зараз називають " воїнами світла", і в даному випадку - в прямому сенсі цього слова! 
19 Грудня, 2022 р., 09:09
Бажаємо Владиславу Олександровичу міцного здоров'я та наснаги, родинного затишку та всіляких життєвих гараздів!
19 Грудня, 2022 р., 09:00
У День святого Миколая хочу побажати усім міцного здоров'я і негаснучої віри в перемогу добра над злом. Це найперше і найголовніше!
16 Грудня, 2022 р., 09:00
Бажаємо Сергію Миколайовичу міцного здоров'я та наснаги, оптимізму та життєдайної енергії, а також родинного затишку і злагоди! Нехай вас оточують справжні друзі та однодумці, з якими пліч-о-пліч можна здолати будь-які випробування нашого сьогодення. З днем народження!
16 Грудня, 2022 р., 09:00
Відповідно до Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. 
15 Грудня, 2022 р., 10:00
Почесними грамотами Миколаївської районної ради за  сумлінне та ініціативне ставлення до службових обов’язків, високу професійну підготовку і досягнення у праці, особливо в умовах воєнного стану, та з нагоди відзначення професійного свята нагороджено працівників Миколаївського районного суду Миколаївської області.
14 Грудня, 2022 р., 15:47
Штаб з процесуальної діяльності у сфері відшкодування збитків завданих територіальним громадам при Координаційному центрі Української асоціації районних та обласних рад з питань територіальної оборони підготував покроковий Алгоритм дій з фіксації зруйнованого чи пошкодженого майна.
13 Грудня, 2022 р., 14:00
Українська асоціація районних та обласних рад звернулася до Прем’єр-міністра України щодо повернення обласним та районним радам бюджетних повноважень, що раніше були обмежені через введення воєнного стану.
11 Грудня, 2022 р., 11:11
Хочу щиро подякувати всім причетним до справи благодійності та побажати сил і наснаги у благородній діяльності. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь