Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Вересня, 2022 р., 10:00
Бажаємо Євгенію Євгенійовичу міцного здоров'я, сил та енергії, надійних і вірних друзів поруч, та Божих благословінь на шляху до Перемоги!
19 Вересня, 2022 р., 15:00
Завдяки нашій спільній роботі з  БО"БФ"Ранок Відродження " (м.Одеса) передали мешканцям декількох ОСББ     м. Миколаєва бутильовану питну воду, брак якої містяни, як ніколи раніше, гостро відчувають з початку війни. Також передали дезинфікуючі засоби.
18 Вересня, 2022 р., 13:25
Наші медичні заклади сьогодні працюють в умовах надзвичайної небезпеки та фізичного навантаження. 
16 Вересня, 2022 р., 09:00
Відповідно до Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. 
12 Вересня, 2022 р., 10:49
Відповідно до подання Територіального управління державної судової  адміністрації України в Миколаївській області , керуючись статтями  64, 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Миколаївська районна рада Миколаївської області повідомляє про пошук кандидатів у присяжні Миколаївського районного суду Миколаївської області у кількості 10 чоловік.
10 Вересня, 2022 р., 11:13
Цей день народження наше мужнє і незламне місто відзначає в умовах війни, у час випробувань на міць і гарт. Місто з іменем святого Миколая здолає все за підтримки і земних, і небесних сил.
04 Вересня, 2022 р., 11:29
Мужні і незламні підприємці. Сьогодні саме ваш день. Ніхто не знав, що цьогоріч вам випаде відзначати його в умовах війни.
01 Вересня, 2022 р., 10:09
Світле свято 1 вересня, коли наші діти традиційно розпочинали новий навчальний рік в урочистій атмосфері, цьогоріч пронизано щемом і смутком, адже багато закладів освіти просто розтрощені вщент російськими загарбниками.
29 Серпня, 2022 р., 12:34
Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну з найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь