Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2022 р., 16:17
На звернення від гуманітарного центру «ВОСКРЕСЕНЦІ» з проханням надати гуманітарну допомогу особам з інвалідністю, які проживають  у Воскресенській територіальній  громаді,  голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва разом з депутатом районної ради Олександром Балакіним здійснили робочу поїздку в цю громаду. Там вони зустрілися з активом місцевого гуманітарного центру і передали гуманітарний вантаж у вигляді медикаментів, медичних засобів першої необхідності, а також продовольчі набори для людей, які потребували допомоги.
03 Грудня, 2022 р., 09:00
Сьогодні день людей, які і за мирного часу завжди потребували підтримки та допомоги від суспільства, а під час війни ця потреба в зросла в десятки разів. Тож як би важко і сутужно не було кожному з нас зараз, ми не маємо права забувати про них.  Принагідно хочу звернутися до кожного: дбаймо, допомагаймо найбільш вразливим. Добрим словом, увагою, турботою, - в тому числі. Це все і є людяність, яка допомагає долати будь-які труднощі сьогодення, вірити в перемогу добра над злом і залишатися незламною нацією. Шануймося!
01 Грудня, 2022 р., 09:00
Вітаю з професійним святом усіх причетних і бажаю примножувати зусилля заради зміцнення законності в нашій державі. Вам випала честь стояти на захисті прав кожного громадянина України, що особливо важливо в нинішніх умовах війни. Нехай буде достатньо сил і мужності кожному з вас у вашій діяльності, хай довіра громадян міцніє з кожним днем і надихає на нові звершення. Зі святом вас, шановні працівники прокуратури!
30 Листопада, 2022 р., 09:00
Від щирого серця бажаємо Сергію Володимировичу невичерпної наснаги та життєдайної енергії, здійснення заповітних мрій та задумів, надійних друзів і однодумців! Нехай доля буде щедрою та прихильною до вас, а вірні янголи -охоронці супроводжують вас на усіх життєвих шляхах!
26 Листопада, 2022 р., 16:00
Спільно з  командою народного депутата України Олександра Пасічного голова районної ради Ганна Коверзнєва взяла участь у зустрічі    з представниками місцевого самоврядування, керівниками установ та господарств, активом громади в селі Козирка Радсадівської територіальної громади.
26 Листопада, 2022 р., 12:47
Цю скорботну дату цьогоріч ми відзначаємо в умовах запеклої боротьби з окупантами, які показали всьому світові своє хиже і ненаситне нутро. Але всі їхні спроби зламати дух українців марні. Навіть у таких умовах ми пам'ятаємо про одвічні цінності, про своє коріння, про гіркі сторінки історії нашої держави. 
25 Листопада, 2022 р., 16:00
Під час цієї зустрічі обговорили заходи щодо допомоги населенню на деокупованих та постраждалих територіях, як розподіляються по громадах будівельні матеріали для домівок, що постраждали від обстрілів, паливна деревина для малозабезпеченого населення, про встановлення "Пунктів незламності" і створення місць для обігріву на території району. Торкнулися такого  дуже актуального для всіх питання як відсутність мобільного зв'язку. Заслухали інформацію щодо принципу планових відключень електроенергії в населених пунктах району. Почули думки та погляди з інших важливих питань життєдіяльності району.
21 Листопада, 2022 р., 13:07
 Українська асоціація районних та обласних рад спільно з ФАО та Мінагрополітики впроваджують Програму з роздачі зернових рукавів.Станом на сьогодні Програма реалізована на половину, тобто 700 аграріїв отримали понад 15000 рукавів.
21 Листопада, 2022 р., 09:49
Сьогодні ця дата, яку в Україні відзначають згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку  двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, має особливе звучання, оскільки кожен з нас усвідомлює, що ці поняття є нашою рушійною силою у боротьбі з підступним ворогом!
20 Листопада, 2022 р., 09:00
У надскладних умовах представники сільськогосподарської галузі зустрічають цьогоріч своє професійне свято. Попри всі обставини і ризики люди самовіддано працюють, забезпечуючи свій внесок в розвиток економіки України. Низький уклін вам, люди землі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь