Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2022 р., 09:00
Бажаємо Олексію Вікторовичу міцного здоров'я, життєдайної енергії, сил, сімейної злагоди та вірних друзів поруч! Нехай здійснюються усі задуми та мрії, а Доля береже на усіх шляхах-дорогах!
28 Жовтня, 2022 р., 08:22
Цю знакову історичну дату у довоєнний час в Україні відзначали численними заходами, вшановуючи всіх тих, хто наближав священний час звільнення України від фашистської навали.
16 Жовтня, 2022 р., 09:00
Відповідно до Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування у період дії воєнного стану. 
14 Жовтня, 2022 р., 10:21
В умовах війни, коли ми виборюємо своє священне право на вільне і гідне життя, усі ці дати тісно переплітаються за вагомістю, і усі відлунюють у серці кожного українця. Шановні наші захисники і захисниці! Щиро бажаю кожному заступництва святої Покрови у такий важкий для всіх час, козацького гарту та незламності духу, з якими в усі тривожні та лихі часи українські козаки мужньо відстоювали свою землю від зазіхань ворогів, та невичерпних сил у боротьбі зі злом!
05 Жовтня, 2022 р., 09:00
Бажаємо Людмилі Сергіївні міцного здоров'я, життєдайної енергії, сімейної злагоди та Божих благословінь! Нехай збуваються усі ваші мрії та сподівання, а доля дарує якомога більше сонячних і радісних днів!
02 Жовтня, 2022 р., 11:09
Свято встановлено в Україні «… ураховуючи важливість територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності Україниу…» згідно з Указом Президента України «Про День територіальної оборони України» від 30 вересня 2020 р. № 417/2020.
02 Жовтня, 2022 р., 11:02
Шановні наші освітяни! Цьогоріч своє професійне свято ви відзначаєте в надскладних умовах війни, розв'язаної підступним агресором. Але всупереч обставинам, які склалися, освітянський фронт продовжує виконувати свою благородну місію- дарувати нашим дітям знання, збагачувати їхній духовний світ, сприяти розвитку особистості кожної дитини, вкладаючи у свою роботу всю душу! 
01 Жовтня, 2022 р., 10:18
Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 1997 року № 1066. Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 Україна 1 жовтня відзначає і День ветерана.
27 Вересня, 2022 р., 09:00
Щиро бажаємо Аллі Василівні міцного здоров'я, життєдайної енергії, підтримки рідних, близьких та друзів, а також сімейного затишку і злагоди. Нехай у цей буремний час вас оберігають вірні Янголи-Охоронці, а віра у краще непохитно міцніє щодня, щохвилини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь