Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

11 Січня, 2022 р., 15:06
Миколаївська районна рада повідомляє про передачу в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області шляхом аукціону
11 Січня, 2022 р., 11:48
Рішення про проведення конкурсу прийнято на 10-й сесії Миколаївської районної ради з метою збереження історичної та культурної спадщини населених пунктів Миколаївського району Миколаївської області, що утворився шляхом злиття Березанського, Вітовського, Миколаївського, Новоодеського та Очаківського районів, та для утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму на території району.
29 Грудня, 2021 р., 10:45
Миколаївська районна рада Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з юридичних питань та комунального майна виконавчого апарату районної ради.
29 Грудня, 2021 р., 10:36
Миколаївська районна рада Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу організаційно-контрольної роботи та діловодства виконавчого апарату районної ради.
14 Грудня, 2021 р., 10:24
Якщо Ви постійно проживаєте на території, на яку поширюється юрисдикція Очаківського міськрайонного суду, та виявили бажання бути присяжним, просимо подати до 31 грудня 2021 року до Миколаївської районної ради Миколаївської області за адресою: місто Миколаїв, проспект. Богоявленський, 306 такі документи:
08 Грудня, 2021 р., 09:37
На виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Регламенту роботи Миколаївської районної ради Миколаївської області, затвердженого рішенням районної ради від  23 грудня 2020 року № 4,  Миколаївська районна рада повідомляє, що засідання постійних комісій районної ради з розглядом питань порядку денного десятої  сесії районної ради восьмого скликання відбудуться в малій залі засідань районної ради  за адресою: м. Миколаїв, пр-т Богоявленський, 306, згідно з графіком, який додається.
10 Листопада, 2021 р., 10:27
Подбати про призначення пенсії при досягненні пенсійного віку можна заздалегідь, скориставшись можливостями вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (розділ «Щодо пенсійного забезпечення» пункт «Анкета надання інформації для автопризначення пенсії за віком»).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь