Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2022 р., 09:00
Місто-герой Миколаїв -місто волелюбних і мужніх. Зустрічаючи 78 річницю визволення Миколаєва від фашистських загарбників, ми з глибокою вдячністю згадуємо подвиг нескорених бійців, які відвоювали право на мирне життя співвітчизників, звільнивши місто від вражої нечисті у далекому 1944 році.
25 Березня, 2022 р., 15:00
Сьогодні гуманітарні ліки, продукти харчування, дитячі засоби гігієни отримала Нечаянська громада для допомоги малозабезпеченим мешканцям та багатодітним родинам. Дякуємо команді народного депутата Олександра Пасічного!
24 Березня, 2022 р., 10:22
КНП «Багатопрофільна лікарня Веснянської, Нечаянської, Радсадівської сільських рад Миколаївського району Миколаївської області» отримала вкрай необхідні для лікарні перев’язочні матеріали, антисептики, матеріали для анестезіології, стоматології.
20 Березня, 2022 р., 09:00
Продовжуємо допомагати нашій обороні та мешканцям района, які потребують особливої допомоги в умовах війни з окупантами.
28 Лютого, 2022 р., 11:29
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 28 лютого 2022 року №11-р "Про порядок роботи виконавчого апарату районної ради на період воєнного стану на території України" тимчасово припинено проведення особистих та виїзних прийомів громадян керівництвом районної ради.
23 Лютого, 2022 р., 16:45
На Публічній кадастровій карті (map.land.gov.ua) з’явився новий інформаційний шар «Інформація щодо розпаювання земель», що містить дані про окремі колективні сільськогосподарські підприємства та посилання на завантаження на порталі метаданих http://gp20.dzk.gov.ua/geonetwork/ (працює у тестовому режимі у зв’язку із модернізацією) проектів землеустрою, на основі яких були виділені земельні паї працівникам колишніх колективних господарств.
20 Лютого, 2022 р., 08:00
Сьогодні відзначає свій День народження депутат Миколаївської районної ради восьмого скликання Олександр Володимирович Дьяченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь