Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри»

Дата: 01.06.2023 15:16
Кількість переглядів: 61

Протягом 1 та 2 червня на території Миколаївського району проходить Міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри», організатором якого виступає Національний аграрний університет. До проведення заходу долучились голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва, ії заступники, а також депутати районної ради. 

Як відзначила голова ради, дуже добре, що наукова спільнота разом з агровиробниками сьогодні мають діалог, щодо майбутніх перспектив АПК регіону, особливо в умовах війни та післявоєнний час.

«Частина земель Миколаївського району була виведена з обробітку через замінування, частина фермерів не подужали цьогорічний сезон посіву. Час надважкий. 

Тож дуже добре, що на такому майданчику «Дня поля» бізнес, влада та наукова спільнота мають змогу поспілкуватись, обговорити наболілі питання та знайти шляхи вирішення окремих задач. Ми часто виїжджаємо в громади, спілкуємось з фермерами, одноосібниками, бачимо картину на власні очі. Для зміцнення АПК регіону та підтримки малого фермера потрібна злагоджена робота і народних депутатів, які сьогодні також були присутні на заході, і місцевої влади, аграріїв та науковців. Наразі ми працюємо на єдиному фронті забезпечення продовольчої безпеки країни», - відзначила Ганна Коверзнєва. 

Також присутнім було презентовано нові сорти зернових і гібриди технічних культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів Європи та сучасну техніку для якісного обробітку землі. 

«Технології йдуть вперед, головне, щоб був мир і тоді стане більш успішним наш агровиробник», - підкреслила голова райради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь