Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

З Богом у серці, з хлібом - на столі!

Дата: 02.05.2022 11:59
Кількість переглядів: 153

Триває робота по забезпеченню мешканців Миколаївського району хлібом. Впродовж двох минулих тижнів разом з однодумцями нам вдалося налагодити поставки хліба мешканцям Галицинівської і Воскресенської громад. 

А відтепер, завдяки спільним зусиллям керівництва обласного центру в особі Александра Сенкевича з координаторами Всесвітньої продовольчої програми від ООН (WFP), депутатами обласної , міської, районної рад: Олександром Мосіним,  Наталею Горбенко, Сергієм Колесником та громадськими активістами, зокрема, з ГО "Тарілка", географія поставок хліба розширюється. 

Хліб, який випікає Миколаївський хлібзавод 1 незважаючи на надскладні умови воєнного часу, буде доставлятися і в інші громади згідно графіка.

Так, до десяти сіл Костянтинівської громади (Баловне,Костянтинівка,Гур'ївка, Кандибіно, Піски, Новоінгулка, Новоматвіївське, Сільвестровське, Себіно, Новопетрівське, Заєво) щодня буде доставляться по 3 тисячі буханок хліба. 

Мешканцям Первомайської ТГ(5 сіл) Максим Коровай хліб доставлятимуть двічі на тиждень (у вівторок та п'ятницю)по 2 тисячі буханок.

Двічі на тиждень -в понеділок і четвер- також здійснюватиметься доставка хліба (по 1 тисячі буханок) мешканцям Шевченківської громади.

Щиро дякую усім задіяним у благочестивій справі підтримки жителів нашого Миколаївського району у час воєнного лихоліття. Щира вдячність тим, хто попри усі виклики часу, продовжує піднімати нашу економіку і дбати про співвітчизників. Самовіддана праця колективу хлібзаводу тому яскраве підтвердження! Підприємство працює, люди отримують зарплати, бюджет - податки, мешканці Миколаївщини - з хлібом.

Вірю, усі гуртом ми здатні здолати будь-які труднощі. 

Бо ми - українці, ми - нездоланні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь