Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Польща, Швеція, Німеччина, Україна: до одного з медзакладів району надійшла міжнародна гуманітарна допомога

Дата: 13.07.2022 14:25
Кількість переглядів: 103

Один із медзакладів нашого району отримав надзвичайно важливий гуманітарний вантаж, у зборі та транспортуванні якого були задіяні небайдужі люди з України, Польщі, Швеції та Німеччини. 

Ініціатором та координатором цього складного й розгалуженого процесу виступила Миколаївська районна рада. За словами заступника голови райради Андрія Добровольського, який разом з депутатом ради Олександром Балакіним передав сьогодні гуманітарний вантаж головному лікарю закладу, спільними зусиллями вдалося оперативно здолати усі труднощі і з перетином кордону, і з безпосередньою доставкою вантажу до місця призначення. 

Добровольський висловив щиру подяку усім причетним до благородної місії, а особливо директору компанії DRAJ-TRANS (Польща) Олександру Драєнку, справжнім патріотам Миколаївщини Федору Прокопенку та Володимиру Гриню, які у надзвичайно стислі терміни оперативно залучили до справи волонтерів з інших країн, і успішно вирішивши всі логістичні питання, власним транспортом і за власні кошти благополучно доставили важлий вантаж до Миколаєва. А також подякував  підприємцю з Долинського району Івано-Франківської області  Володимиру Шутці, який теж взяв активну участь у зборі медикаментів , та депутату облради Євгенію Ігнатенку, з який через відрядження  не зміг бути присутнім при передачі гуманітарки лікарні, але делегував цю почесну місію своєму однодумцю і колезі Олександру Балакіну.

У свою чергу, головний лікар мед.закладу Тетяна Хоржевська назвала надану допомогу надзвичайно необхідною, надважливою і своєчасною, і від душі подякувала кожній людині, задіяній у благодійному ланцюжку. 

Додамо, серед доставленого вантажу були і дефіцитні нині засоби для визначення низки хвороб, таких як гепатит, цукровий діабет тощо, а також спліт-системи.

ОтветитьПереслать


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь