Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

З дотриманням карантинних вимог і оперативно: про дев’яту сесію Миколаївської районної ради восьмого скликання

Дата: 27.10.2021 15:40
Кількість переглядів: 922

Роботі депутатського корпусу передувало засідання президії, на якому було внесено кілька коректив у порядок денний дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання.


Зокрема, з порядку денного виключили розгляд питання «Про затвердження Комплексної програми захисту прав дітей Миколаївського району «Дитинство» на 2022-2025 роки», та питання «Про внесення змін до районного бюджету Миколаївського району на 2021 рік». Водночас на президії підтримали внесення до порядку дня питання про організацію звіту голови Миколаївської РДА Ігоря Мухарського за 9 місяців 2021 року.


Процедура реєстрації на сесію відбувалася з дотриманням усіх карантинних вимог (дотримання маскового режиму, замір температури безконтактним термометром), а в сесійному залі апарат ради заздалегідь подбав про дотримання дистанції між депутатами.


У ході роботи сесії, в якій взяли участь 40 депутатів, було розглянуто 11 питань, і всі отримали підтримку більшості депутатського корпусу.

В тому числі і питання організації звіту очільника Миколаївської райдержадміністрації Ігоря Мухарського, затвердження Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області на 2021-2024 роки, припинення шляхом ліквідації юридичної особи публічного права-комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів Миколаївського району Миколаївської області» та внесення змін до  структури  виконавчого апарату Миколаївської районної ради восьмого скликання.

По завершенню роботи сесії голова районної ради Ганна Коверзнєва надала додаткові роз’яснення з деяких актуальних питань, які хвилювали депутатів, зокрема, стосовно підтриманої в цілому програми приватизації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь