Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще дві громади Миколаївського району виявили бажання  підтримати лікарню у Варварівці

Дата: 24.09.2021 11:02
Кількість переглядів: 1593

Це Нечаянська та Степівська громади, котрі претендують на майно КНП «Миколаївська центральна районна лікарня», стати співзасновниками якої нещодавно виявили бажання  Веснянська та Радсадівська громади.


Фото без опису

Про це стало відомо на спільному засіданні постійних комісій районної ради з   питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури, фізичної культури, спорту, туризму, екологічної політики та охорони навколишнього середовища, власності, розвитку інфраструктури і ЖКГ.

Фото без опису

З’ясувалося, що очільники Нечаянської та Степівської громад виявили бажання стати власниками майна ЦРЛ на умовах надання лікарні субвенцій. Зазначимо, що до цього кожна з громад Миколаївського району надавала лікарні субвенції на оплату енергоносіїв.

Депутати з розумінням поставилися до обставин, що склалися навколо ЦРЛ, і вищевказані ініціативи Нечаянської та Степівської громад будуть розглянуті на сесії Миколаївської районної ради 29 вересня. Так само на майбутній сесії Миколаївська районна рада, яка на сьогодні є власником ЦРЛ,  має офіційно  затвердити нових співзасновників центральної районної  лікарні  - Веснянську та Радсадівську громади.

Фото без опису

Присутня на засіданні спільної комісії головний лікар медзакладу Тетяна Хоржевська наголосила: зволікати з документальним оформленням таких ініціатив часу просто не має, оскільки у жовтні, до якого лишилися лічені дні, лікарня повинна звернутися до НСЗУ за відповідними пакетами на надання медичних послуг населенню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь