Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація Миколаївської районної ради про передачу в оренду майна

Дата: 09.08.2021 15:44
Кількість переглядів: 831

Миколаївська районна рада повідомляє про передачу в оренду низки нежитлових приміщень


Зокрема, повідомляється про передачу в оренду Управлінню цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації (УПРАВЛІННЯ ЦР ЦТЦ ТА ОДЦНАП) приміщення одноповерхової будівлі за літ. Д площею 72.8 кв.м. нежитлового об’єкту за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, вулиця Одеське шоссе, 18-А, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду Спільному комунальному закладу «Вітовська публічна бібліотека» нежитлових приміщень у складі кабінетів та місць загального користування загальною площею 123.50 кв.м., розташованих на другому поверсі нежитлової адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, вулиця Янтарна, 61, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Головному управлінню Держгеокадастру у Миколаївській області нежитлових приміщень площею 64.38 кв.м. на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, проспект Богоявленський, 306, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Головному управлінню Держгеокадастру у Миколаївській області нежитлових приміщень (частини підвалу) площею 30.00 кв.м. адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, проспект Богоявленський, 306, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради Миколаївської області.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Народному депутату                      України Пасічному Олександру Станіславовичу приміщення інв. №1-14 площею 11.8 кв.м., розташованого на першому поверсі будівлі за літ. А, що входить до складу нежитлового об’єкту за адресою: Миколаївська область,  місто Миколаїв, вулиця Одеське шосе, будинок18-А та належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області і перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради Миколаївської області. 

Майно передане  в оренду для розміщення Громадської приймальні.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Головному управління держпродспоживслужби в Миколаївській області, приміщення кабінету №105 та частину місць загального користування, загальною площею        12.85 кв.м., розташованих на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, проспект Богоявленський, 306, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради Миколаївської області.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Громадській організації «Вітовська місцева організація всеукраїнського фізкультурно- спортивного товариства «Колос» приміщення кабінету №104 та частини місць загального користування, загальною площею 14.50 кв.м., розташованих на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область, місто Миколаїв, проспект Богоявленський, 306, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебуває на балансовому обліку Миколаївської районної ради Миколаївської області.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

Про передачу в оренду, без проведення аукціону, Спільній комунальній установі «Об’єднаний трудовий архів Воскресенської, Первомайської селищних рад та Галицинівської, М/Погорілівської, Шевченківської сільських рад»  нежитлових приміщень у складі кабінетів та місць загального користування загальною площею 92.12 кв.м. розташованих на другому поверсі адміністративної будівлі за адресою: Миколаївська область,  Миколаїв, вулиця Янтарна, 61, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Миколаївського району Миколаївської області та перебувають на балансовому обліку Миколаївської районної ради.

Майно передане  в оренду під розміщення та зберігання  архіву.

Даний об’єкт включено до Переліку другого типу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь