Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Проблеми медобслуговування, умови для розвитку спорту, питання ЖКГ та інше – заступник голови Миколаївської районної ради провів виїзний прийом у Первомайській селищній раді

Дата: 29.07.2021 16:37
Кількість переглядів: 768

Особистий виїзний прийом заступника голови Миколаївської районної ради Ігоря Копійки видався насиченим і продуктивним.


Зазначимо, що перед початком прийому Ігор Копійка також встиг поспілкуватися з місцевими підприємцями, яких  Первомайський селищний голова Сергій Розсоха, не приховуючи гордості, назвав авангардом Первомайської громади.

В тому, що у селищі усі вболівають за розквіт та розвиток своєї громади,  можна було переконатися і під час проведення Ігорем Копійкою особистого прийому.

Наприклад, голова Первомайської організації ветеранів Олександр Григорович Панченко звернувся до заступника голови Миколаївської районної ради з питанням, яке хвилює не лише його одного. За словами Панченка, зараз близько сотні мешканців громади потребує допомоги у вирішенні нагального питання забезпечення інсуліном. А разом з тим – регулярного обстеження у медиків, які знаходяться в обласному центрі. Ігор Копійка, вислухавши шанованого відвідувача, запропонував свій алгоритм вирішення проблеми, і запевнив, що бере це питання на особистий контроль.

Так само клопотав за односельців і однофамілець заступника голови районної ради і місцевий депутат Копійка Віталій Тимофійович. Його звернення стосувалося питання відновлення покриття на тенісних кортах у центрі селища.

Відразу ж після спілкування з ним, Ігор Копійка разом з Сергієм Розсохою пройшлися до тих самих кортів, аби гуртом і на місці визначитися, яким чином можна вирішити цю проблему без зволікань, аби спортивний об’єкт слугував залученню місцевих мешканців до здорового способу життя.

Крім вищезгаданих питань під час особистого виїзного прийому Ігор Копійка взяв участь у обговоренні питання підготовки до майбутнього опалювального сезону на території Первомайської селищної ради, розвитку її інфраструктури та благоустрою.

«Я вважаю, що ми усі повинні працювати на благо громади, на благо людей, бути згуртованими та дбати не лише про сьогодення, а й про наших нащадків» - сказав по завершенню візиту до Первомайської селищної ради Ігор Копійка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь