Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

З жагою до життя, з любов'ю - до людей. Голові обласної ради ветеранів - 75

Дата: 09.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 735

Депутат Миколаївської районної ради восьмого скликання Валентина Іванівна Редька, котра очолює обласну раду ветеранів України, зустрічає свою ювілейну дату сповнена енергії та сил.


Вона з тих жінок, які не підвладні часу, не марнує жодної хвилини, і ніколи не скаржиться на життя. Вона з тих жінок, чиє серце сповнене любові до людей, і кожному, хто зустрічається на її шляху, вона завжди знайде щире слово поради чи розради, і зробить усе, що в її силах, аби допомогти тим, хто цього потребує.  У цьому - вся вона. Де б не працювала - ніколи не зраджувала своїм переконанням і тому, що підказує їй серце.

Свою трудову діяльність Валентина Іванівна розпочала з посади вихователя в Зеленоярській школі Доманівського району в далекому 1964 році, а через два роки - вступила до Одеського національного університету ім. І. Мечникова.

Тривалий час їй, цілеспрямованій і відповідальній, довіряли виборчі посади, два скликання була депутатом районної ради в своєму ж Доманівському районі. Трохи згодом Валентина Іванівна переїхала до Миколаєва, і вже в обласному центрі зарекомендувала себе як незамінний лектор, інструктор та консультант з виїздів за кордон. І це - на хвилинку: у 80-ті.

У складні дев'яності сферою діяльності Валентини Іванівни стала соціальна сфера. Працювала на керівних посадах у соцзахисті і в обласному управлінні, і в Миколаївському районі.

До депутатського досвіду Валентини Редьки додався ще й досвід головування: з 1996 по 2000 роки вона очолювала тодішню Миколаївську районну раду.

Але з виходом на пенсію, не звиклу зітхати та бідкатися з приводу стрімких років, Валентину Іванівну знову закрутило у вихорі громадського життя. Продовжуючи працювати в одному з вишів нашого регіону, вона очолила громадську організацію волонтерів, а згодом -  і Миколаївську обласну організацію ветеранів України. І з 2012 року є її незмінним керівником.

Внесок Валентини Іванівни у благочестиві справи високо оцінили на різних рівнях. У 2016 році Валентина Редька була нагороджена орденом княгині Ольги III ступеню, у 2017 вона отримала відзнаку організації ветеранів України, а у 2018 – відзнаку Миколаївської обласної ради II ступеню «За особливі заслуги перед Миколаївщиною».

Характер, то так, звісно! Але потужним джерелом енергії Валентини Іванівни є і її родина, друзі, колеги.

І в цей день до їхніх вітань з радістю долучається увесь колектив Миколаївської районної ради під керівництвом Ганни Коверзнєвої.

Тож нехай здійсняться усі щирі побажання на честь ювілярки, а Доля й надалі буде щедрою до неї на добро, повагу та людське тепло!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь