Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Миколаївському районі медикам вручили Почесні грамоти

Дата: 20.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 600

20 червня відзначається День медичних працівників. Представники цієї благородної професії нині у центрі уваги всього суспільства, і, незважаючи на труднощі і ризики, викликані пандемією, мужньо стоять на варті людського життя, вкладають у цю запеклу боротьбу всі свої сили, досвід, знання.


Напередодні професійного свята у всіх медзакладах району відбулися урочистості, під час яких на адресу представників галузі охорони здоров’я пролунало безліч слів глибокої вдячності, а кращим з кращих вручили Почесні грамоти.

16 та 18 червня за дорученням голови Миколаївської районної ради Ганни Коверзнєвої її заступники побували на урочистостях у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області» та КНП «Миколаївська центральна районна лікарня Миколаївської районної ради».

Вітаючи колективи цих медзакладів, представники влади побажали медпрацівникам міцного здоров’я, наснаги, захищеності у роботі, а також затишку та злагоди у родинах, розуміння та підтримки.

За самовіддану і сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я Миколаївського району та з нагоди Дня медичного працівника Почесні грамоти вручили:

- Іванцовій Наталі, секретарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області»

-Хмарі Антоніні, медичній сестрі амбулаторії загальної практики – сімейної медицини села Козирка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Начаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області»

-Мєдвєдь Інні, лікарю-отоларингологу поліклінічного відділення КНП «Миколаївська центральна районна лікарня Миколаївської районної ради»

-Бєлєвят Олександру, лікарю-урологу поліклінічного відділення КНП «Миколаївська центральна районна лікарня Миколаївської районної ради»

-Капер Марії, лікарю-лаборанту, завідуючій клінічно-діагностичної лабораторії КНП «Миколаївська центральна районна лікарня Миколаївської районної ради»

Шановні медпрацівники! Нехай кожен день буде для вас благословенним і щедрим на добро та вдячність від тих, заради кого ви за будь-яких обставин лишаєтесь земними Ангелами-охоронцями у білих халатах.

Щастя вам і сердечне спасибі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь