Миколаївська районна рада
Миколаївська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Миколаївщині масштабно відзначили День поля

Дата: 27.05.2021 16:44
Кількість переглядів: 581

Традиційний захід аграріїв відбувся у межах Міжнародного форуму «Стратегія інтеграції аграрної освіти, науки, виробництва:глобальні виклики продовольчої безпеки та змін клімату»


Фото без опису

27 травня у селі Сенчине Миколаївського району Миколаївської області зібралися представники різних напрямків аграрної галузі та почесні гості, серед яких були народні депутати України Олександр Пасічний, Олександр Гайду, Артем Чорноморов, заступник міністра освіти і науки Артур Селецький, голова Миколаївської ОДА Віталій Кім та керівники аграрних підприємств  регіону.

Бути в числі запрошених випала честь і керівництву Миколаївської районної ради на чолі з головою райради Ганною Коверзнєвою. Її з радістю зустрів ректор Миколаївського національного аграрного університету В'ячеслав Шебанін.

Фото без опису

Перед початком масштабного заходу присутні мали змогу ознайомитися з інформацією щодо діяльності факультетів та філій Миколаївського національного аграрного університету, головної «кузні» кадрів АПК в області, а також з новими сортами зернових культур вітчизняних та зарубіжних селекційних центрів.

Під час урочистостей гості висловили щиру вдячність представникам аграрного сектору, завдяки яким, попри всілякі труднощі сьогодення, галузь АПК Миколаївщини невпинно розвивається , а продукція аграріїв нашої області відома і затребувана не лише в Україні, а й багатьох країнах світу. 

Працьовиті трударі регіону впевнено опановують новітні агротехнології і успішно застосовують їх у своїй нелегкій праці. На цьому у своїх виступах наголосили і В'ячеслав Шебанін, і очільник Миколаївської області Віталій Кім. Останній під оплески присутніх також вручив ректору "аграрки" почесну відзнаку "Святий Миколай Чудотворець" 2 ступеню.

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні сільськогосподарські компанії та підприємства, фермерські господарства області суттєво оновили свою матеріально-технічну базу технікою і вітчизняного, і зарубіжного виробництва.

Фото без описуФото без опису

З кращими її зразками всі присутні також могли ознайомитися у День поля.

Фото без опису

Усе побачене приємно вразило кожного з запрошених, як і в цілому атмосфера заходу – щира, доброзичлива і сонячна.

Більше фото - ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь