Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечити надходження до бюджету зможемо спільними зусиллями, - заступник голови Миколаївської районної ради

Дата: 18.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 529

За підсумками  I кварталу у новоствореному Миколаївському районі виконання бюджету склало 112,4 відсотки


Про це стало відомо в ході апаратної наради у Миколаївській райдержадміністрації 17 травня, в якій за дорученням голови Миколаївської районної ради Ганни Коверзнєвої взяв участь її заступник Ігор Копійка.

-Якщо будемо разом співпрацювати, задіювати всі свої резерви, думаю, ми зможемо забезпечити надходження до бюджету, - сказав Ігор Копійка у ході наради.

Він подякував керівництву Миколаївської райдержадміністрації за співпрацю, яка, на його глибоке переконання, повинна бути спрямована на зростання добробуту громади Миколаївського району.

Заступник голови Миколаївської районної ради нагадав, що,децентралізація - це, в першу чергу, долі людей, і завдання влади - створити всі умови для поліпшення життя громади та кожного пересічного громадянина.

У свою чергу, голова Миколаївської РДА Ігор Мухарський подякував керівництву районної ради за порозуміння та    підтримку у вирішенні нагальних питань, які сьогодні є першочерговими для успішного розвитку всього Миколаївського району. 

За словами голови РДА, на цьому тижні разом з керівництвом Миколаївської районної ради будуть проведені зустрічі з очільниками територіальних громад для обговорення невідкладних питань.

Зокрема, мова про ті ж, яким була приділена прискіплива увага на нараді: надходження до бюджету, хід реорганізації РДА та їхніх структурних підрозділів, питання декларування доходів громадян і легалізація робочих місць як один із шляхів збільшення бюджетних надходжень.

З приводу останнього, то на нараді було також заявлено про наміри створити спеціальну комісію, діяльність якої буде спрямована на детінізацію ринку праці у районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь