Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Пересадівці урочисто відкрили сучасний спортивний об’єкт

Дата: 14.05.2021 16:23
Кількість переглядів: 599

Нове футбольне поле зі штучним покриттям стало окрасою села Пересадівки, що входить до складу Воскресенської громади.


Поле облаштували на території місцевої школи, що викликало неабияке захоплення дітей як молодшого, так і старшого віку, а також їхніх батьків та вчителів.

На запрошення голови Воскресенської громади Олександра Шаповалова на урочисте відкриття об’єкту прибули керівництво Миколаївської районної ради, депутати районної та обласних рад, представники освіти, а також заступник голови обласної Федерації футболу у Миколаївській області.

Право перерізати традиційну стрічку під час урочистостей доручили місцевим школярикам , адже це поле, в першу чергу, було створено для дітей та молоді, для їхнього фізичного розвитку та гарту.

Власне, на цьому у вітальному слові зробила акцент голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва.

-Приєднуюсь до всіх побажань і висловлюю щиру вдячність усім, хто сприяв появі такого чудового спортивного об’єкту. Адже спорт гартує здоров’я, зміцнює силу волі і допомагає впевнено йти до нових звершень і перемог, - сказала Ганна Володимирівна, висловивши упевненість, що відтепер спортсмени із Пересадівки зможуть гідно представлять Миколаївський район , область та Україну на світових аренах.

Заступник голови обласної Федерації футболу Олександр Балакін вручив володарям спортивного поля комплект м’ячів, і запевнив, що організація, яку він представляє, завжди рада підтримати розвиток спорту заради здорового майбутнього нації.

Заохочені прикладом юних футболістів, котрі продемонстрували свою спритність та влучність, запрошені гості теж спробували свої сили на новому полі. Щоправда, не всім вдалося забити бажаний гол, але драйв і гарний настрій переповнював кожного.

По завершенню урочистостей і діти, і дорослі зробили спільне фото на згадку про цей дивовижний і приємний день, який подарував усім безліч світлих та позитивних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь