Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У центра Чорноморської Рив’єри - гарні перспективи

Дата: 06.05.2021 19:25
Кількість переглядів: 530

Напрочуд насичений подіями видався вчорашній день у житті Очакова, який ще називають центром Чорноморської Рив’єри.


Місто військової слави, місто-курорт, місто доброзичливих і щирих людей вчора приймало чимало гостей різних рівнів влади.

З робочим візитом 5 травня відвідали  Очаків народний депутат України Олександр Пасічний, голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва та інші, котрі разом з місцевою владою побували на різних об'єктах соціальної сфери міста, ознайомилися з ходом реалізації Програми Президента "Велике будівництво", а також стали почесними гостями на урочистостях з нагоди 27-ї річниці з дня заснування військової частини А2637.

Побачене викликало чимало приємних вражень та емоцій, якими представники влади охоче поділилися на своїх сторінках у соцмережах.

"Ми вже досягли успіхів у розбудові міста військової слави, Очакова. Як і було обіцяно, капітально відремонтовано дорогу до Очакова. Тож курортний сезон чекає на відпочивальників, а місцевий бюджет – на прибутки. Вважаю, що у Очакова, як у центра Чорноморської Рив’єри, - гарні перспективи.", - зокрема, так висловив свою думку народний депутат Олександр Пасічний.

А депутат обласної ради Євгеній Ігнатенко у своєму дописі повідомив ще одну актуальну для сьогодення новину: звернення медиків Очакова до нього не залишилося поза увагою влади.

У результаті депутатської співпраці з головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом, головою Миколаївської облради Ганною Замазєєвою та народним депутатом Олександром Пасічним КНП «Очаківська багатопрофільна лікарня» отримає кисневу станцію, що в умовах пандемії є надзвичайно важливо. 

Голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва поділилася враженнями від відвідування легендарної в/ч.

 "Сьогодні  мені випала честь побувати у в/ч А2637 в м. Очаків, яка має славетну історію, а в наш час зберігає  надзвичайне стратегічне значення для обороноздатності нашої держави. Під час урочистостей з нагоди річниці заснування цієї частини на адресу наших військових  пролунало чимало слів вдячності за їхню мужність і  хоробрі серця,за відданість доблесним традиціям нашого народу, за готовність щомиті стати на захист рідної держави, рідного краю. Але добрих і щирих слів забагато не буває, тож хочу побажати кожному із захисників міцного здоров'я, невичерпної життєвої енергії та наснаги, а також, що не менш важливо, - надійних та затишних тилів, де їх завжди з любов'ю і ніжністю чекатимуть рідні та близькі.", - написала Ганна Коверзнєва.

Тож нехай усі побажання, які пролунали того дня у Очакові, безперечно збуваються, а окреслені перспективи перевтілюються у дійсність без жодних зволікань .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь