Миколаївська районна рада
Миколаївська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Земля, пісок і курортні межі: стисло про засідання депутатської комісії з питань агрополітики

Дата: 30.04.2021 10:38
Кількість переглядів: 440

Сьогодні, 30 квітня, відбулося засідання постійної комісії Миколаївської районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин.


Участь у засіданні комісії взяла голова Миколаївської районної ради Ганна Коверзнєва та її заступники Ігор Копійка і Андрій Добровольський, а також начальник юридичного правового відділу виконавчого апарату Миколаївської районної ради Олександр Думановський.

Всього на розгляд депутатів постійної комісії було винесено 12 питань, кожне з яких вимагало ретельного та всебічного розгляду. Власне, до них депутати перейшли відразу після того, як заслухали голову комісії Єгора Бєдакова щодо коригування плану роботи на поточний рік.

Під час засідання депутати розглянули кілька колективних звернень від громад Радсадівської сільської ради, від Галицинівської сільради, а також від мешканців села Петрівка, Данилівка та Новоподілля Миколаївського району Миколаївської області.

Ретельну увагу депутати приділили розгляду питання про встановлення меж у курортній Рибаківці, і зійшлися на тому, що необхідно провести виїзне засідання для вивчення ситуації на місці.

Щодо використання надр Миколаївського району, то до депутатів ради звернулися і Ольшанська селищна рада (щодо погодження надання спеціального дозволу ТОВ «Нікземресурс пісок» на користування надрами з метою геологічного вивчення пісків), і Державна служба геології та надр України, яка направила листи з проханням надати дозволи на вивчення ділянок надр на території Куцурубської та Мішково-Погорілівської об’єднаних територіальних громад. Всі розглянуті питання будуть винесені на сесію Миколаївської районної ради 8 скликання у травні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь